Σχολικές τσάντες γεμάτες αγάπη για 400 μαθητές της Γλυφάδας και της Θεσσαλίας




Για 10η συνεχή χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και τον Εμπορικό Σύλλογο και με την πολύτιμη συνδρομή του κόσμου και των επιχειρήσεων της πόλης, γέμισε περίπου 400 σχολικές τσάντες για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες αλλά φέτος και για μαθητές πλημμυρισμένων περιοχών της Θεσσαλίας.

Η δράση ξεκίνησε στις αρχές Σεπτεμβρίου και διαρκούσης της συγκέντρωσης των σχολικών ειδών, γινόταν η διανομή στους μαθητές της πόλης που είχαν ανάγκη. Μέρος των ειδών που συγκεντρώθηκαν προσφέρθηκε στη δράση του “Όλοι Μαζί Μπορούμε” για τους μαθητές σχολείων της Θεσσαλίας.

«Κάθε χρόνο με την έναρξη των σχολείων διοργανώνουμε στην πόλη μας αυτή τη γιορτή αγάπης και προσφοράς, μια πολυήμερη δράση, που φέτος διήρκεσε τρεις εβδομάδες. Είναι σπουδαία και συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, είναι μεγάλη η βοήθεια των επιχειρήσεων της πόλης μας, τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και η ευχή παραμένει η ίδια: να σταματήσει να υπάρχει η ανάγκη της δικής μας συνδρομής, να μπορούν σύντομα οι οικογένειες της πόλης μας να καλύπτουν με άνεση τις ανάγκες τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους όσο το χρειάζονται, να τους στηρίζουμε, κανείς δεν θα νιώσει ποτέ μόνος του στη Γλυφάδα μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Την πολυήμερη δράση οργάνωσαν και συντόνισαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μάριος Κασσέρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Γλυφάδας Νίκος Παπακώστας, εκ μέρους του Εμπορικού Συλλόγου Γλυφάδας η Αντιδήμαρχος Άννυ Καυκά, καθώς και οι Πρόεδροι της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Γεωργία Βαμβακερού και Μαρία Καραβουσάλη – Καράμπελα, μια ομάδα που δούλεψε ακούραστα, με ζήλο και πολλή αγάπη. Μεγάλη υπήρξε η συνεισφορά όλων των Συλλόγων Γονέων των σχολικών μονάδων της πόλης, στη διανομή των ειδών στα παιδιά των ευάλωτων οικογενειών.



Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαριστεί θερμά τους κατοίκους της πόλης για όλα όσα προσέφεραν και τους μεγάλους χορηγούς:

Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Αλυσίδα Σούπερ Μάρκετ «Σκλαβενίτης»

Πολυκατάστημα «Πλαίσιο»

New Cult

Dora’s bookstore

Βιβλιοπωλείο Γαλιατσάτος

Φωτοτυπικό Κέντρο Αλεξανδρής

Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Μαθησιακής Ανάπτυξης «A tout edu and pro»

Ένωση Κρητών Γλυφάδας «Η Κρήτη»

Πολιτιστικός Σύλλογος «Προφήτης Ηλίας»

A.O.Γλυφάδας

Κέντρα Ξένων Γλωσσών «Αλευρά – Καρακίτσου»

Όμιλος Φροντιστηρίων «Αξία»

Φροντιστήριο «Η Μάθηση»

Όλγα Τσαγκάρη

Σύλλογοι Γονέων

2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 8ο, 10ο και 16ο Δημοτικά Σχολεία

2ο, 4ο και 6ο Γυμνάσιο

6ο Λύκειο

Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.