Σε κατάληψη το 5ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου




Το 5ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου που βρίσκεται υπό κατάληψη επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης (18/10), η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Άγγελο Γαβαλά και τον πρόεδρο της Σχολικής επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Πέτρο Τασσόπουλο.

Η δήμαρχος δήλωσε για τη συνάντηση που είχε με τους μαθητές και τις μαθήτριες: “Συζητήσαμε εκτενώς με την αντιπροσωπεία του 15μελούς και ρυθμίσαμε όλα τα αιτήματα που αφορούν στο Δήμο, όπως νέα προστατευτικά στις μπασκέτες, 2 επιπλέον καλαθάκια απορριμμάτων, πλαστικά στις βρύσες κ.α. που επιλύθηκαν άμεσα.

Επίσης ενημερώσαμε για τη μελέτη πυρασφάλειας-πυροπροστασίας και τον προσεισμικό έλεγχο που διενεργείται από το Δήμο σε όλα τα σχολεία.

Φεύγοντας και αφού είχαμε καλέσει τη Διευθύντρια και το Σύλλογο Γονέων, λάβαμε την υπόσχεση ότι εφόσον επιλυθούν και κάποια αιτήματά τους από το Σύλλογο Γονέων θα επιστρέψουν κανονικά στις τάξεις τους.”



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Σε κατάληψη το 5ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου

  • 18/10/2023 at 8:17 μμ
    Permalink

    η κατάληψη εγινε για τα καλαθακια και τα προστατευτικά στις μπασκέτες. βαση ρεπορτάζ….. κατάντια

    Απαντήστε
  • 20/10/2023 at 10:56 πμ
    Permalink

    να παει να φτιαξει τιs κουνιες η κα πρωην δημαρχος να κανει και κατι χρησιμο πριν παραδωσει γιατι 13 χρονια μες της βρωμα και στα σκουπιδια ειναι και εκει παιζουν και βαζουν τα χερια τους τα παιδια μας.
    καντε μια βολτα κα ανδρουτσου απο τις κουνιες μην καθεστε μονο στα γραφεια …

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.