Σεξουαλική επίθεση από ανώμαλο δέχτηκε κοπέλα στη Γλυφάδα




Tο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης (24/10), στα δικηγορικά της Γλυφάδας, κοντά στα Everest που βρίσκονται στην παραλιακή. Σύμφωνα με τον Πέτρο Καραμηνά που εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου, η κοπέλα έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού επέδειξε τα γεννητικά του όργανα κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.

Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή. Τον καταδίωξε ένας κάτοικος της περιοχής χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πιάσει. Δείτε τι αναφέρει αναλυτικά:

“Καλησπέρα.
Εχθές 24/10 γύρω στις 20:30 στα δικηγορικά της κάτω Γλυφάδας (πλησίον Everest Παραλιακής) κάτοικος ανέφερε το ακόλουθο περιστατικό.
Μετά από επίσκεψη σε φιλικό σπίτι, νεαρή κοπέλα, κατηφορίζοντας προς τη λεωφόρο Ποσειδώνος, έπεσε θύμα επίθεσης από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού επέδειξε τα γεννητικά του όργανα κινήθηκε απειλητικά εναντίον της.
Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και φίλος της οικογένειας που είχε προηγουμένως επισκεφτεί, βγήκε από το σπίτι του, καταδίωξε τον δράστη και απέτρεψε τα χειρότερα.
Έχει ειδοποιηθεί η αστυνομία για το συμβάν και αναζητούνται πληροφορίες από περιοίκους ή κάμερες που υπάρχουν σε παρακείμενες οικίες.
Αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το χθεσινό συμβάν, ας επικοινωνήσει με το ΑΤ Γλυφάδας, μήπως και εντοπιστεί ο εν λόγω ανώμαλος.
Οι φωνές της κοπέλας ακούστηκαν και από άλλους κατοίκους της περιοχής την ίδια ώρα, οπότε η πηγή είναι αξιόπιστη. Προσοχή από όλους.”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.