Μοσχάτο: Μαθητές έλυσαν τις διαφορές τους με μολότοφ




Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τις συμπλοκές ανηλίκων στα σχολεία. Μαθητές δύο Λυκείων του Μοσχάτου έλυσαν τις διαφορές τους με βόμβες μολότοφ. Σύμφωνα με το ertnews.gr, ομάδα περίπου 10 ατόμων στις δύο το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10), πραγματοποίησε επίθεση με τρεις βόμβες μολότοφ εκ των οποίων εξερράγη η μία, στο προαύλιο του 2ου Λυκείου Μοσχάτου.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σχολείο προχώρησαν σε 8 συλλήψεις ανηλίκων, ενώ όπως έγινε γνωστό δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε από μαθητές του 1ου Λυκείου Μοσχάτου λόγω διαφορών που είχαν με μαθητές του 2ου Λυκείου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2023 στην περιοχή του Μοσχάτου, από αστυνομικούς της Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, -8- ανήλικοι, 16 ετών, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί όπλων και φθορές κατά συναυτουργία, αμέσως μετά τη ρίψη μολότοφ σε προαύλιο χώρο σχολείου.



Ειδικότερα, ομάδα ατόμων προσέγγισε τον προαύλιο χώρο σχολείου στο Μοσχάτο, όπου έρριψαν τρείς βόμβες μολότοφ και στη συνέχεια διέφυγαν πεζή. Ωστόσο, αστυνομικοί τους εντόπισαν άμεσα σε κοντινό σημείο και τους οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μοσχάτου, το οποίο επιλαμβάνεται προανακριτικά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.