Προγράμματα Άθλησης για όλους από τον Δήμο Γλυφάδας




Από παραδοσιακούς χορούς, yoga και pilates μέχρι τέννις και κολύμβηση. Για παιδιά, για ενήλικες, για ηλικιωμένους, για ΑμεΑ. Ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει και φέτος, όπως κάθε χρόνο από το 2014, προγράμματα Άθλησης για όλους, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους. Επειδή «νους υγιής εν σώματι υγιεί».

«Τα προγράμματά μας έχουν στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την κοινωνικοποίηση μικρών και μεγάλων κατοίκων της πόλης μας. Με τη σωματική άσκηση, την κίνηση, το παιχνίδι έχουμε σκοπό την ψυχαγωγία και τη βελτίωση της υγείας», δηλώνει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος καθιέρωσε τον θεσμό αυτόν μόλις ανέλαβε τον δημαρχιακό θώκο της πόλης, αποδεικνύοντας ότι ο Αθλητισμός αποτελεί προτεραιότητα.

Δίπλα του, μόνιμα και σταθερά, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Περικλής Δορκοφίκης, ο οποίος «τρέχει» όλα αυτά τα προγράμματα. Ο ίδιος τονίζει: «Περισσότερη άθληση για όλους! Αυτός ήταν ο στόχος μας το 2014 και με αυτό πορευόμαστε όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά για τις νέες γενιές, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στο Ευρωβαρόμετρο, στην αθλητική άσκηση, σε αντίθεση με τον δείκτη της παχυσαρκίας.

Πετύχαμε τα τελευταία 9 χρόνια περισσότερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες Αθλητισμού. Το αποτύπωμα είναι πολύ σημαντικό, με περισσότερους από 4.000 ενήλικες και 2.000 παιδιά να βρίσκονται κάθε χρόνο στα προγράμματά μας! Πρόκειται για αριθμό ρεκόρ! Δεν σταματάμε όμως εδώ. Η συνέχιση των σημαντικών έργων συντήρησης, επέκτασης και αναβάθμισης των αθλητικών εγκαταστάσεων της Γλυφάδας μας θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο. Είναι η καθημερινή μας φροντίδα και το κάνουμε με όλη μας την ψυχή».



Κατά τη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

Παραδοσιακοί χοροί

Μπαλέτο

Γυμναστική για Τρίτη Ηλικία

Ορθοσωμία και Θεραπευτική γυμναστική

Aerobic

Pilates

Yoga

Kids yoga

Χορός & Κίνηση (6 έως 12 ετών)

Κυκλική γυμναστική

️Μοντέρνος χορός

️Body shape

Μυϊκή Ενδυνάμωση

️Abs & Hips

Τέννις

Στίβος

Κολύμβηση Α.με.Α.

Yoga Α.με.Α.

Την επίβλεψη των προγραμμάτων έχουν πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, άριστα καταρτισμένοι στον τομέα τους.

Σας περιμένουμε να αθληθείτε σε όλους τους χώρους άθλησής μας, εσωτερικούς και εξωτερικούς.

Γιατί η γυμναστική είναι καθημερινή ανάγκη!!!!!

Κλειστό Κολυμβητήριο Γλυφάδας: Κύπρου 67-73, 210 8943807.

Κλειστός Πολυχώρος Άθλησης – Διασχολικό Κέντρο Γλυφάδας: Επαμεινώνδα 30, 210 9641298.

Στίβος Γλυφάδας: Ζέρβα & Τατάκη.

Νέος Ανοιχτός Στίβος: Δημελά & Ηρακλείτου.

Νέος Ανοιχτός Στίβος: Ελ. Ανθρώπου & Κριμαίας.

Πληροφορίες: 210 8943800, email: [email protected]

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.