Παλαιό Φάληρο: Θεατρική παράσταση με ελεύθερη είσοδο




Ο κύκλος «ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ 2023» που διοργανώνονται από τον Δήμο Π. Φαλήρου και το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο (ΠΟ.Α.ΚΕ) θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου 2023 και περιλαμβάνει 8 μουσικό-θεατρικές εκδηλώσεις με δωρεάν είσοδο για τους πολίτες.

Οι διοργανωτές σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, χωρίς εισιτήριο, ενώ όποιοι επιθυμούν, μπορούν να συνδράμουν στη δράση κοινωνικής προσφοράς με προσφορά τροφίμων, που θα διατεθούν στη Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών – Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο, το οποίο θα λειτουργεί στο χώρο των «Φαληρικών Βραδιών 2023», από το Δίκτυο Εθελοντών του Δήμου μας.

Η αποψινή Θεατρική Παράσταση – Κωμωδία “Ψύλλοι στ’ αυτιά”, είναι μια φανταστική κωμωδία απρόσμενων παρεξηγήσεων και παρανοήσεων µε πανέξυπνες καταστάσεις.

Πρόκειται για το πιο γνωστό έργο του συγγραφέα Ζορζ Φεϊντό του οποίου η καλλιτεχνική διαδρομή μέσα στο χρόνο, υπήρξε θριαμβευτική.



Ένας 10µελής θίασος µε εξαιρετικούς ηθοποιούς, ρούχα εποχής και ένα επιβλητικό σκηνικό. Αυτά συνθέτουν µια µεγάλη παράσταση µε απίστευτο γέλιο.

Το γεγονός ότι ο ήρωας του έργου είναι ένας αστός, διευθυντής Ασφαλιστικής Εταιρείας και έχει για σωσία έναν υπηρέτη ξενοδοχείου δίνει στο έργο αυτό που χρειάζεται για δύο απολαυστικές ώρες.

Ερμηνεύουν οι ηθοποιοί:

Πέτρος Ξεκούκης – Γιώργος Ματαράγκας

Ευτυχία Φαναριώτη – Ασπασία Κοκόση

Ηλίας Παπακωνσταντίνου – Σταυρούλα Καµνή

Αιµίλιος Ράφτης – Μουράτ Αλή Κεχαγιά

Χρήστος Ιντζεογλου και ο Χρήστος Φωτίδης

Σκηνοθεσία: Γιώργος Ματαράγκας

Σκηνικά – Κοστούµια: Παναγιώτης Μανίκας

Μουσική επιµέλεια: Πέτρος Ζουµπούλης | Φωτισµοί : Παναγιώτης Ψύχας

Βοηθός σκηνοθέτη: Γιώργος Μούτος | Φωτογραφιες : Αντώνης Συµεωνάκης

Δηµόσιες σχέσεις: Νταίζη Λεµπέση

Απόδοση – διασκευή: Αντώνης Παπαϊωάννου | Παραγωγή: Magic Dream

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.