Ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας




Με μια ξεχωριστή δράση που πραγματοποιήθηκε σήμερα για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας. Με τρόπο βιωματικό και ουσιαστικό. Με έναν δίωρο θεματικό περίπατο που ξεκίνησε στις 10 το πρωί στην καταπράσινη έκταση του Γκολφ Γλυφάδας, όπου οι δεκάδες συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με ψυχολόγους, να εκφράσουν τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τα ερωτήματά τους, να περάσουν όμορφα και να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, το Τμήμα Πρόνοιας, Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του Δήμου Γλυφάδας, σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία, το Γραφείο Ψυχολόγων και το Κέντρο Κοινότητας, με τον συντονισμό της Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών Δήμητρας Κουτσούκη διοργάνωσε αυτόν το θεματικό περίπατο, υπό τον τίτλο: «Ψυχή και Σώμα: Η κίνηση ως θεραπευτικό εργαλείο». Την ευθύνη διενέργειας είχε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης Λένα Δεναξά.

«Ευχαριστούμε την κοινωνική μας υπηρεσία, το γραφείο ψυχολόγων και το κέντρο κοινότητας, ευχαριστούμε την εξαίρετη επιστήμονα Δήμητρα Κουτσούκη και την υπεύθυνη της δημοτικής μας αρχής Λένα Δεναξά, για τον συντονισμό αυτής της τόσο χρήσιμης και ουσιαστικής δράσης. Είμαστε όχι μόνο σήμερα αλλά καθημερινά στη διάθεση των συμπολιτών μας. Μη διστάσετε ποτέ να ζητήσετε τη βοήθειά μας όταν νιώθετε ότι υπάρχει ανάγκη», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Ήταν, κατά γενική ομολογία, ένας αναζωογονητικός περίπατος, μια πραγματική ανάσα στην απαιτητική καθημερινότητα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.