Θρήνος για την 43χρονη Ιωάννα που έπεσε στο κενό ενώ τίναζε χαλιά




Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία της Λαμίας και της Καλαμάτας μετά την είδηση του θανάτου της 43χρονης Ιωάννας Χαντζή, μητέρας δύο ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η Ιωάννα τίναζε τα χαλιά στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ηροδότου στην Καλαμάτα, όπου διέμενε, όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε στο κενό. Μάλιστα ένα χαλί εντοπίσθηκε στον κάτω ακριβώς όροφο μαρτυρώντας το κακό που είχε συμβεί και κανείς δεν ήθελε να πιστέψει.

Λίγο νωρίτερα η 43χρονη είχε αφήσει στο σχολείο τα δύο της αγόρια ηλικίας 14 και 10 ετών.

“Δεν υπάρχουν λόγια”
“Η Ιωάννα μας ήταν η καλύτερη μητέρα του κόσμου και η καλύτερη αδελφή του κόσμου”, είπε, μιλώντας συντετριμμένος στο LamiaReport ο αδελφός της Νώντας, που από το νέο έτος θα είναι ο νέος πρόεδρος της κοινότητας Νέου Κρικέλλου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών.



“Δεν υπάρχουν λόγια. Δεν μπορεί να φεύγει τόσο άδικα ένας τόσο υπέροχος άνθρωπος. Μας είπαν ότι πήγε να τινάξει το χαλί στη βεράντα και βρέθηκε στο κενό. Δεν το χωράει ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στην αδελφή μου. Τώρα μόλις έφτασα στην Καλαμάτα. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι …”, πρόσθεσε.

Ποια ήταν η 43χρονη Ιωάννα
Η Ιωάννα Χαντζή ήταν μαθήτρια του 2ου Λυκείου Λαμίας. Σπούδασε Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο από το οποίο αποφοίτησε το 2003 και συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Γεωπληροφορική.

Στην Καλαμάτα ήταν τα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια δουλεύοντας στην πρώην νομαρχία Μεσσηνίας και στη συνέχεια στον δήμο Καλαμάτας όπου είχε καθήκοντα διεύθυνσης του Τμήματος Πολεοδομίας. Ήταν παντρεμένη και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Σήμερα, Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2023, στις 4:00’ το απόγευμα θα τελεστεί και η κηδεία της στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Νέο Κρίκελλο, από όπου καταγόταν.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.