Άλιμος: Πέθανε ο συνταξιούχος ιερέας π. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος




Σύμφωνα με ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου, Μανώλη Μιχαλέτου, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τρίτης (17/10) ο συνταξιούχος ιερέας π. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος που λειτουργούσε κατά καιρούς κυρίως στο Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου Άνω Καλαμακίου (Θεομήτορος) αλλά και στη Μυρτιδιώτισσα και σε άλλους Ναούς του Αλίμου. Με τον ερχομό του στον Άλιμο ήταν εξαρχής διορισμένος στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος Τραχώνων Αλίμου.

Υπήρξε φίλος του συλλόγου Κρητών Αλίμου και τελούσε κάθε χρόνο το μνημόσυνο του Βενιζέλου μπροστά από το άγαλμα στην είσοδο της πόλης στη Δωδεκανήσου.

Ήταν ωραίος άνθρωπος με έντονη την αίσθηση του χιούμορ, καλλικέλαδος λειτουργός και πολύ καλός ομιλητής. Έζησε να δει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα.

Η κηδεία του θα τελεστεί στη Παναγίτσα στη Θεομήτορος την Πέμπτη στις 10 το πρωί αμέσως μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας.



Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρητών Αλίμου:

“Σήμερα χάσαμε ένα καλό φίλο του Συλλόγου μας. Μαζί σχεδόν 30 χρόνια, στις χαρές στις λύπες στις εκδηλώσεις μας. Έφυγε ο πατέρας Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, ο ιερέας μας, ο προστάτης μας. Θα τον θυμόμαστε πάντα γελαστό, έτοιμο να δώσει την συμβουλή του και την ευχή του. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας….. και όπως δήλωνε και ο ίδιος… ένα παράπονο έχω μόνο απ΄το Θεό, που δεν με γνώρισε νωρίτερα στους φίλους μου, τους Κρητικούς…

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Αετορράχης Αρκαδίας που θα τον υποδεχθεί. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε μας.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.