Παλαιό Φάληρο: Εδώ ήταν το κρησφύγετο των έξι δολοφονημένων Τούρκων




Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών -που ο αριθμός τους παραμένει ακόμα άγνωστος- της δολοφονίας των 6 Τούρκων στη Λούτσα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σήμερα έγινε γνωστό και το δεύτερο κρησφύγετο των έξι Τούρκων, καθώς -όπως έχει προκύψει από τις έρευνες- πριν από το σπίτι στη Λούτσα, μίσθωσαν ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο, σε ένα στενό λίγα μέτρα μακριά από την Λεωφόρο Ποσειδώνος, σε μια ήσυχη γειτονιά. Εκεί διέμειναν από τις 3 Αυγούστου έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Στην συγκεκριμένη πολυκατοικία, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν στην «Καθημερινή» περίοικοι, μισθώνονται πολλά διαμερίσματα Airbnb. Στην πολυκατοικία, στην οδό Ήβης Αθανασιάδου, στο Παλαιό Φάληρο, οι γείτονες, δεν είχαν αντιληφθεί, όπως μας μεταφέρουν «κάτι περίεργο» τις τελευταίες ημέρες. 

«Τους είχαμε δει εδώ στην πολυκατοικία, ήταν σίγουρα 4 με 5 άτομα και τους 3 τους αναγνωρίσαμε από τις φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί. Είχαμε δει και το αυτοκίνητό τους εδώ, που λόγω της πινακίδας του είναι χαρακτηριστικό. Τελευταία φορά που τους είδα ήταν πριν από μια εβδομάδα περίπου. Είδαμε και την ασφάλεια που έχει έρθει για έρευνες», λέει στην «Κ» ένοικος της πολυκατοικίας. 



Χθες Τρίτη, έγινε γνωστό το σπίτι όπου διέμεναν οι 6 Τούρκοι στη Λούτσα, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο της δολοφονίας.

Πρόκειται για κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι Τούρκοι είχαν κλείσει μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας από της 4 έως τις 11 Σεπτεμβρίου, ημέρα της δολοφονίας.

Το πρωί της Τετάρτης, η τουρκική εφημερίδα Milliyet δημοσίευσε φωτογραφία στην οποία υποστηρίζει ότι τα πρόσωπα που απεικονίζονται είναι οι έξι που έπεσαν νεκροί στη δολοφονική ενέδρα

Στο check-in είχαν εμφανιστεί δύο άτομα για να παραλάβουν τα κλειδιά και είχαν ενημερώσει ότι θα φτάσουν αργότερα και άλλοι, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τον αριθμό αυτών.

Σύμφωνα, πάντα, με πληροφορίες της «Κ», την ημέρα του check out, τη Δευτέρα, λίγη ώρα μετά τη δολοφονία των έξι ανδρών, άνθρωπος που πήγε στο σπίτι όπου διέμεναν τα θύματα, συνάντησε μέσα σε αυτό δύο άτομα.

Οι Αρχές εντόπισαν γενετικό υλικό στο σπίτι όπου διέμεναν οι έξι και προσπαθούν να το αξιοποιήσουν για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία που μπορεί αυτό να τους δώσει. Δείτε περισσότερα στο kathimerini.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.