Λαοθάλασσα στην προεκλογική συγκέντρωση του Παπανικολάου: “Τα καλύτερα για τη Γλυφάδα είναι μπροστά” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε μια λαοθάλασσα 5.000 ανθρώπων, που είχαν κατακλύσει τον εσωτερικό και τους εξωτερικούς χώρους του Διασχολικού Κέντρου, ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου παρουσίασε το έργο των τελευταίων 9 χρόνων και το σχέδιο για τα επόμενα 5 χρόνια, τονίζοντας ότι “Τα καλύτερα είναι μπροστά”. Παρουσίασε επίσης την ισχυρή ομάδα του, των 88 υποψηφίων του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου. Πρόκειται για υποψηφίους από 25 έως 80 ετών, με πάθος, μεράκι, όραμα και μεγάλη αγάπη για τη Γλυφάδα και τους ανθρώπους της.

“Εμείς για εσάς κι εσείς για εμάς, προσπαθούμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε την πόλη που ονειρευόμαστε”, τόνισε ο Δήμαρχος στην ομιλία του, κατά την οποία υπογράμμισε ότι αυτά τα χρόνια επετεύχθησαν στόχοι που φάνταζαν ακατόρθωτοι και έγιναν έργα που επί δεκαετίες φαινόταν αδύνατο να γίνουν. “Η Γλυφάδα μας είναι σήμερα σημείο αναφοράς για τους παιδότοπους, τις παιδικές χαρές της, τους αθλητικούς χώρους, τις υποδομές της. Η δημοτική συγκοινωνία είναι υποδειγματική. Η παραλία μας γίνεται μία από τις πιο όμορφες στην Επικράτεια. Και όλα αυτά, με μείωση των δημοτικών τελών – μέχρι το 2019 τα μειώσαμε κατά 10% και από το 2019 μέχρι σήμερα άλλα 20%. Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που οι τιμές αυξήθηκαν, εμείς μπορέσαμε να έχουμε μία από τις χαμηλότερες χρεώσεις σε δημοτικά τέλη σε όλη την Αττική. Επιτύχαμε να εξασφαλίσουμε ρεκόρ χρηματοδοτήσεων για όλα τα έργα που τρέχουν αλλά και για αυτά που έρχονται. Αυτές οι χρηματοδοτήσεις, που προέρχονται κυρίως από ευρωπαϊκούς πόρους, αλλά και από εθνικά προγράμματα, ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ”, τόνισε ο κ. Παπανικολάου και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα, σας ζητούμε ανανέωση της εμπιστοσύνης σας για να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας και η δέσμευση που αναλαμβάνουμε ενώπιόν σας είναι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά”.

Καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος, σημείωσε ότι “δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στον πολιτισμό της καθημερινότητας: δρόμους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους, δέντρα, φώτα, αντιπλημμυρικά” και ανέφερε κάποια από τα έργα που θα γίνουν πραγματικότητα κατά τη νέα πενταετία: Δημοτικό Γηροκομείο με περισσότερα από 130 δωμάτια μέσα στην έκταση του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, Ειδικό σχολείο, Νέο σύγχρονο, βιοκλιματικό σχολικό κτίριο για το 7ο Γυμνάσιο, Κέντρο Πολιτισμού, καινούργιες αθλητικές υποδομές. “Στην πόλη μας δεν εξαιρείται κανένας. Οι ευκαιρίες είναι ίδιες για όλους”, κατέληξε. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος κατά την ομιλία του σε δύο σπουδαίους ανθρώπους της Γλυφάδας μας, που δεν είναι πια μαζί μας: Τον πρώην Δήμαρχο Στέλιο Σφακιανάκη και την πρώην Πρόεδρο του Κ.Α.Π.ΠΑ. Μαίρη Παπάζογλου.

Ακολούθως παρουσίασε την ομάδα των 88 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης “Η Γλυφάδα μας”, επισημαίνοντας ότι “είναι μια υπέροχη ομάδα, ικανών, άξιων υποψηφίων” και ζήτησε να μη λείψει κανείς την Κυριακή 8 Οκτωβρίου από τις κάλπες.



H ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου για τη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση:

“Η χθεσινή βραδιά θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην καρδιά και στο μυαλό μας. Μια εκδήλωση συγκλονιστική, με τόσο κόσμο και τόση αγάπη από όλους.
Σε μια μέρα χωρίς μέσα μεταφοράς, σε ένα βράδυ με τις τέσσερις μεγάλες ελληνικές ομάδες να αγωνίζονται στο ποδόσφαιρο, ήσασταν όλοι εκεί:
Οι πολίτες της Γλυφάδας, κάθε ηλικίας, που είδαν τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια να αλλάζει με έργα. Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας. Στις 8 Οκτωβρίου ψηφίζουμε, στις 9 Οκτωβρίου συνεχίζουμε. Τα καλύτερα είναι μπροστά”

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, οι Υφυπουργοί Χάρης Θεοχάρης και Σοφία Βούλτεψη, οι πρώην Υπουργοί Τάκης Θεοδωρικάκος και Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, οι πρώην βουλευτές Τάσος Γαϊτάνης και Ιωάννα Γκελεστάθη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς και πολλοί υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, η Τομεάρχης Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Πάλλη – Πετραλιά, ο Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, ο τραγουδιστής Πασχάλης και πολλοί αυτοδιοικητικοί παράγοντες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.