Άγιος Δημήτριος: Την Κυριακή 24/9 η συναυλία με Πέγκυ Ζήνα και Θανάση Βασιλά (ελεύθερη είσοδος)




Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ Πόλης «Φθινοπωρινές Γιορτές» 2023 πέφτει την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου με τους υπέροχους Πέγκυ Ζήνα και Θανάση Βασιλά σε μια μαγική συναυλία με την ευγενική υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στο Πάρκο Ασυρμάτου και ώρα 20:30 με ελεύθερη είσοδο

Η βραδιά τούτης της Κυριακής αναμένεται να απογειώσει κυριολεκτικά την πόλη μας. Ο Θανάσης Βασιλάς, συνεργάτης του Μίκη Θεοδωράκη τα τελευταία 18 χρόνια σαν μαέστρος και σολίστ της ορχήστρας του, αναδεικνύει τον καθοριστικό ρόλο του μπουζουκιού στα μεγάλα λαϊκά αριστουργήματα του Μίκη, στα οποία πρωταγωνίστησαν με το μπουζούκι τους οι σπουδαίοι Χιώτης, Ζαμπέτας, Καρνέζης, Παπαδόπουλος. Η Πέγκυ Ζήνα με την ερμηνεία μιας τραγουδίστριας της νέας γενιάς ευρείας αποδοχής, σε αριστουργηματικά και απαιτητικά τραγούδια, ύμνους όπως Δραπετσώνα, Βρέχει στη φτωχογειτονιά, παγκοσμίως γνωστά, συμπληρώνει αυτό το υπέροχο αφιέρωμα.

Στην παράσταση δε θα μπορούσαν να λείπουν ορχηστρικά όπως Ζορμπάς, Χαρταετοί και ορχηστρικά από το cd του Μίκη, με τον Θανάση Βασιλά στο οποίο ο Μίκης ερμηνεύει το τελευταίο του κομμάτι «Μοιρολόι της Βροχής».

Η πολύτιμη προσφορά σας σε σχολικά είδη, τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής και φάρμακα για τις ανάγκες των κοινωνικών δομών της πόλης, θα είναι ευπρόσδεκτη όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις που προηγήθηκαν.



Στην είσοδο κάθε εκδήλωσης θα παραλαμβάνεται η ευγενική προσφορά σας προς τους πλημμυροπαθείς σε:
είδη πρώτης ανάγκης
μπάρες ενισχυμένης διατροφικής αξίας
φάρμακα
αντισηπτικά

μάσκες
αντικουνουπικά
φακούς
Power Bank

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.