Κλειστό ματς στον τελικό, ασταμάτητη η Λεβερκούζεν




Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στο μπάσκετ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θα γίνει στη Ρόδο και στον τελικό του Σούπερ Καπ. Πριν τη νέα τους κόντρα την επόμενη βδομάδα για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Γεμάτο είναι και το ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αρκετές σημαντικές αναμετρήσεις, πριν το τριήμερο για τους Ευρωπαϊκούς ομίλους.

251. Μάιντζ – Λεβερκούζεν (16:30)

Εκκίνηση με την Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση της Μάιντζ με την ιδιαίτερα φορμαρισμένη Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι ακόμα δεν έχουν βρει τα πατήματα τους, βρίσκονται δικαιωματικά στην τελευταία θέση και ακόμα δεν έχουν πανηγυρίσει τρίποντο μετά από πέντε αγωνιστικές. Από την άλλη, η ιδανική εκκίνηση της Λεβερκούζεν, φέρνει ένα κύμα αισιοδοξίας στις τάξεις της, που μιλάει μέχρι και για κατάκτηση του τίτλου. Απέχουν σημαντικά οι δύο ομάδες στην παρούσα φάση, η Λεβερκούζεν σκοράρει κατά ριπάς, καταλήγουμε στον συνδυασμό του διπλού με το Over 2,5 στο 2.20.

Διαβάστε επίσης: Κουπόνι ΟΠΑΠ – Όλοι οι αγώνες της ημέρας



352. Τότεναμ – Λίβερπουλ (19:30)

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στην Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Τότεναμ και Λίβερπουλ. Η πρώτη παρά τη φυγή του Κέιν, αλλά με την καθοδήγηση του κόουτς Ποστέκογλου δείχνει να στέκεται μια χαρά στο ξεκίνημα. Πέρασε επιτυχώς το τεστ με την Άρσεναλ, παίρνοντας το 2-2 από τη συμπολίτισσα. Τώρα καλείται να δείξει καλό πρόσωπο και σε δεύτερο απαιτητικό ματς. Σε καλό επίπεδο και η Λίβερπουλ, ωστόσο το μομέντουμ είναι με τους Λονδρέζους, κρατάμε την επιλογή του συνδυασμού 1Χ και Over 1,5 που προσφέρεται στο 1.93.

355. Χιρόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (19:30)

Στην Ισπανία η Χιρόνα ζει σπουδαίες στιγμές αφού έχει πραγματοποιήσει ένα ονειρεμένο ξεκίνημα που τη φέρνει μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά έως τώρα, ωστόσο ο πήχης ανεβαίνει απότομα, αφού έχει να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν ως κύριο στόχο το πρωτάθλημα φέτος, έχουν διαβάσει καλά το παιχνίδι της Χιρόνα και ταξίδεψαν με μοναδικό στόχο τη νίκη, οπότε αξίζει η επιλογή του διπλού στο 2.00.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (20:30)

Η πιο αναμενόμενη σεζόν των τελευταίων χρόνων στο μπάσκετ, ξεκίνησε χθες. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ρίχτηκαν στη μάχη του Σούπερ Καπ, με στόχο την πρώτη κούπα της χρονιάς. Οι “πράσινοι” είναι μια ομάδα που ακόμα μοντάρεται, συνεπώς δεν έδειξε και τα καλύτερα στοιχεία χθες. Από την άλλη ο Ολυμπιακός διατηρώντας το μεγαλύτερο μέρος του κορμού του, έχει τρομερή ομοιογένεια και αυτό φάνηκε από την πολύ καλή εμφάνιση του με το Περιστέρι. Είμαστε ακόμα στην εκκίνηση της σεζόν, οι δύο ομάδες δεν θα ανεβάσουν αρκετά το τέμπο, αναμένουμε να μπουν κάτω από 157 πόντους, επιλογή που συναντάμε στο 1.90.

387. Σοσιεδάδ – Μπιλμπάο (22:00)

Κλείνουμε το κουπόνι με ένα σπουδαίο ντέρμπι στην Ισπανία. Συγκεκριμένα στη χώρα των Βάσκων, κοντράρονται οι Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο. Πιο πειστικό είναι το ξεκίνημα των φιλοξενούμενων μέχρι στιγμής, οι οποίοι πάντως δεν έχουν Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις όπως η Σοσιεδάδ. Για την οποία μεσοβδόμαδα ακολουθεί μεγάλο ματς μεσοβδόμαδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζοντας τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία. Σίγουρα οι γηπεδούχοι δεν θα το πάνε σε υψηλό ρυθμό, η Μπιλμπάο μπορεί να σταθεί και να φύγει αλώβητη, περιμένουμε μοιρασμένο ματς, η ισοπαλία στο 3.25

Δείτε περισσότερα προγνωστικά με ένα κλικ ΕΔΩ!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.