Εκτός ελέγχου η κατάσταση! Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες στον Άγιο Δημήτριο (VIDEO)

Συγγραφέας
30 Σεπτεμβρίου, 2023
1 λεπτό διάβασμα

Η βία μεταξύ ανηλίκων βρίσκεται σε έξαρση και τα περιστατικά είναι σχεδόν καθημερινά. Ακόμη ένας άγριος ξυλοδαρμός έλαβε χώρα σε σχολείο της Αττικής, όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το OPEN και η εκπομπή “Τώρα Μαζί”.

Κλωτσιές και μπουνιές πέφτουν ανάμεσα σε κορίτσια, ενώ δεκάδες μαθητές είναι συγκεντρωμένοι γύρω τους, οι οποίοι ακούγονται να ζητωκραυγάζουν και να βιντεοσκοπούν το περιστατικό. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανένας δεν παρεμβαίνει για να χωρίσει τις μαθήτριες.

Το περιστατικό έγινε σε σχολείο του Αγίου Δημητρίου στις 22 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη δικογραφία είχε προηγηθεί άλλο περιστατικό την προηγούμενη ημέρα που ενδεχομένως πυροδότησε τον καβγά. Ο λόγος ήταν ένα… τσιγάρο.

Αποτέλεσμα του ξυλοδαρμού ήταν το ένα από τα εμπλεκόμενα στον καβγά κορίτσια, να χρειαστεί να κάνει ράμματα στο μάτι.



Η ανησυχία σε γονείς και εκπαιδευτικούς για την αύξηση των περιστατικών βίας είναι μεγάλη.

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας