Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου: Αξιόπιστη και δωρεάν για όλους




Δείτε τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής Αλίμου για τη Δημοτική Συγκοινωνία:

Στη διάρκεια της θητείας μας, το 2020, δημιουργήσαμε και θέσαμε σε λειτουργία τη Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου, η οποία έκτοτε λειτουργεί ανελλιπώς, καθημερινά, εξυπηρετώντας δωρεάν όλους τους πολίτες.
Προμηθευτήκαμε 3 mini bus, σχεδιάσαμε 2 Γραμμές Δημοτικής Συγκοινωνίας και εξασφαλίσαμε την έγκρισή τους από το Κράτος (ΓΡΑΜΜΗ 10 και ΓΡΑΜΜΗ 20). Τοποθετήσαμε 44 πινακίδες στάσεων σε όλη την πόλη, ενώ είναι σε εξέλιξη και η διαδικασία αγοράς και τοποθέτησης στεγάστρων στις στάσεις.


Η Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου λειτουργεί ΔΩΡΕΑΝ για όλους, τις καθημερινές (Δευτέρα-Παρασκευή) από 07:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ. και το Σάββατο από 07:00 έως 15:00 μ.μ.
Επιπλέον των δύο Γραμμών, υπάρχουν και οι ειδικές διαδρομές: τα σχολικά δρομολόγια για την εξυπηρέτηση των μαθητών, κατά τη διάρκεια κάθε σχολικής χρονιάς (Σεπτέμβριος – Ιούνιος) και η ειδική διαδρομή για την παραλία του Αλίμου, τους θερινούς μήνες (Ιούλιος – Αύγουστος).
Η πόλη μας για πρώτη φορά έχει τη δική της Δημοτική Συγκοινωνία, αξιόπιστη και δωρεάν. Σύντομα θα λειτουργεί και ειδική εφαρμογή για τα κινητά τηλέφωνα, ώστε οι πολίτες να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο στο κινητό τους πού βρίσκεται το δημοτικό λεωφορείο και σε πόση ώρα θα φτάσει στη στάση που περιμένουν.



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Δημοτική Συγκοινωνία Αλίμου: Αξιόπιστη και δωρεάν για όλους

  • 13/09/2023 at 12:20 πμ
    Permalink

    Μπραβο στον δήμαρχο Αλίμου. Μακάρι να ήταν έτσι και στην Γλυφάδα. Ούτε Σάββατο λειτουργεί, ούτε ώρες μπορείς να μάθεις. Όσες φορές έχω τηλεφωνήσει στον δήμο, ανάλογα όποιος απαντήσει έχει και διαφορετικές ώρες. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.