Βίντεο σοκ δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο στο Mαρκόπουλο – Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα προσπαθώντας να αποφύγει μητέρα με το παιδί της




Το τροχαίο σημειώθηκε στο 36ο χλμ. στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 50χρονος οδηγός και ο 43χρονος συνοδηγός του οχήματος να τραυματιστεί σοβαρά και να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, ενώ παράλληλα τραυματίστηκαν άλλα 3 άτομα.

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στο Μαρκόπουλο
Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στην λεωφόρο Πόρτο Ράφτη, στην αριστερή λωρίδα και όπως φαίνεται στο βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, εκείνη την ώρα διέσχιζαν τον δρόμο μια μητέρα με το παιδί της, από τυφλό σημείο που δεν υπήρχε διάβαση. Ο 50χρονος πέρασε «σύριζα» από τους δύο πεζούς, και προσπαθώντας να τους αποφύγει πέρασε το διαχωριστικό διάζωμα και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα.

Στο βίντεο ακούγεται ο εκκωφαντικός θόρυβος από την σύγκρουση των οχημάτων που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός και να τραυματιστούν τέσσερα άτομα. Τα κομμάτια από τα αυτοκίνητα που συγκρούστηκαν, βρέθηκαν κατά μήκος της λεωφόρου σε μεγάλη απόσταση από το τροχαίο, όπως και σε παρακείμενα καταστήματα. Στο σημείο χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστούν οι επιβαίνοντες από τα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα.

Δείτε βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο στο Μαρκόπουλο:



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.