Ο Κονδύλης στις ειδήσεις του MEGA και της ΕΡΤ για τις παρανομίες στην παραλία του Αλίμου (VIDEO)




Για την επιχείρηση στην ελεύθερη παραλία του Αλίμου που έχει απλώσει ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία, χωρίς άδεια, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega την Παρασκευή (18/8), ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης.

“Στον Άλιμο έχουμε περίπτωση επιχείρησης που δεν έχει καθόλου άδεια για κατάληψη αιγιαλού και εντούτοις έχει απλώσει εκατοντάδες ομπρέλες και ξαπλώστρες σε κοινόχρηστο χώρο και τον εκμεταλλεύεται.” είπε ο δήμαρχος.

Ο Ανδρέας Κονδύλης είχε αναφερθεί στο ίδιο θέμα και στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Στις παρανομίες των επιχειρήσεων που έχουν τοποθετήσει ανεξέλεγκτα ξαπλώστρες και ομπρέλες στις ελεύθερες παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας, έκανε αναφορά με επιτόπιο ρεπορτάζ, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, την Πέμπτη 17 Αυγούστου. Ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης μίλησε για τις παρανομίες συγκεκριμένης επιχείρησης λέγοντας χαρακτηριστικά “δυστυχώς το θράσος είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί αν δεν έχεις αρμοδιότητα”. Η ρεπόρτερ της ΕΡΤ βρέθηκε στην Α’ Ακτή Αλίμου.



Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή οι ομπρελοξαπλώστρες που βλέπετε ακριβώς πίσω μου, έχουν τοποθετηθεί εντελώς παράνομα. Την ίδια ώρα οι λουόμενοι αναζητούν ελεύθερο χώρο τον οποίο δυσκολεύονται να βρουν” ανέφερε η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην παραλία ο Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε: “Μιλάμε με τις επιχειρήσεις και με τη συγκεκριμένη που έχει απλωθεί πάρα πολύ, δυστυχώς το θράσος είναι κάτι που δεν μπορεί να ελεγχθεί αν δεν έχεις αρμοδιότητα και ο έλεγχος γίνεται από τις κρατικές υπηρεσίες. Δυστυχώς οι δήμοι δεν μπορούμε να κάνουμε έλεγχο, δεν μπορούμε να επιβάλουμε πρόστιμο.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.