Λαγονήσι: Αντί για πρώτη έβαλε όπισθεν και παραλίγο να πέσει πάνω σε λουόμενους




Σύμφωνα με μαρτυρίες το περιστατικό συνέβη στην παραλία “Κιόσκι” στο Λαγονήσι, όταν ηλικιωμένος οδηγός τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό του από τον χώρο που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ πάνω από την παραλία, αντί για πρώτη, έβαλε όπισθεν και παραλίγο να κάνει «βουτιά» στην αμμουδιά, πάνω σε αμέριμνους λουόμενους. “Σημερινό συμβάν στην παραλία Κιόσκι στο Λαγονήσι!
Η ανάγκη για προστατευτικά κάγκελα ή άλλου προστατευτικού μέτρου στο πάρκινγκ για την ασφάλεια των λουόμενων φάνηκε σήμερα με το πιο εμφατικό τρόπο! Από τύχη γλυτώσαμε τα χειρότερα καθώς από κάτω ακριβώς η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο!” γράφει ο Giannis Glynos που δημοσίευσε τη φωτογραφία στην ομάδα ΛΑΓΟΝΗΣΙ.

Charitini Stratelou Ήμουν και εγώ παρούσα στο γεγονός . Πάλι καλά που δεν βρέθηκε από κάτω στη ψάθινη ομπρέλα που κάθονταν λουόμενοι. Πως τα κατάφερε αυτός ο χριστιανός και υπερπήδησε όλο αυτό τον μαντράκι το τσιμεντένιο, ούτε να το φανταστείς δεν μπορείς. Μήπως τελικά μετά τα 75 πρέπει η πολιτεία να φροντίζει να μην ανανεώνει τα διπλώματα οδήγησης?

Areti Giannis Koulouri Tamvakologos Πριν ένα μήνα περίπου είπα πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το σημείο, καθώς έχει φύγει το χώμα από κάτω κ ότι θα υποχωρήσει το τσιμέντο από πάνω… τελικά υποχώρησε όχημα… από θαύμα δεν καταπλακωσε λουομενους.. Ήμαρτον πια..!!!



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Λαγονήσι: Αντί για πρώτη έβαλε όπισθεν και παραλίγο να πέσει πάνω σε λουόμενους

  • 20/08/2023 at 9:18 μμ
    Permalink

    Πρέπει μετά από μία ηλικία η πολιτεία να παίρνει υποχρεωτικα τα διπλώματα.

    Απαντήστε
    • 23/08/2023 at 7:56 πμ
      Permalink

      Όταν με το καλό έλθετε και εσείς σ αυτή την ηλικία θα μας τα πείτε τελείως διαφορετικά…..

      Απαντήστε
  • 22/08/2023 at 10:01 μμ
    Permalink

    Όχι. Απλώς πρέπει να αφαιρείται η ιατρική άδεια ασκήσεως επαγγέλματος για ένα έτος σε όσους γιατρούς τους ανανεώνουν το δίπλωμα.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.