Σε παιδική χαρά του Αλίμου, το πρώτο μεγάλο παιχνίδι συμπερίληψης, για παιδιά με αναπηρία (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι για παιδιά με αναπηρία, τα οποία βρίσκονται σε αμαξίδιο, τοποθετήθηκε από τον Δήμο Αλίμου, στην παιδική χαρά του Λόφου Πανί, σε συνεργασία με το Skip και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος!

Το παιχνίδι σχεδιάστηκε από την ομάδα του Skip, ειδικά για να παίζουν σε αυτό όλα τα παιδιά μαζί, ακόμα και εκείνα που βρίσκονται σε αναπηρικά αμαξίδια. Πρόκειται για μία αμμοδόχο κατασκευασμένη 100% από ανακυκλωμένο πλαστικό, η οποία επιτρέπει στα παιδιά να δημιουργούν έργα από άμμο, να διασκεδάζουν και να εκφράζονται δημιουργικά.

“Γινόμαστε, ο πρώτος Δήμος που φιλοξενεί ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι συμπερίληψης αποκλειστικά από ανακυκλωμένο πλαστικό” λέει ο Δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης

“Με την πρωτοποριακή αυτή δράση, προάγουμε την ισότητα, τη συμπερίληψη και την αμοιβαία αλληλεπίδραση ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Ταυτόχρονα, περνάμε ένα σημαντικό μήνυμα για τον σεβασμό στο περιβάλλον και την ανακύκλωση.



Ευχαριστούμε θερμά το Skip, που με πολλή ευαισθησία συμβάλλει στην προσπάθεια να φτιάξουμε έναν κόσμο γεμάτο χαρά, ισότητα και ανοιχτούς ορίζοντες για όλους. Η συνεργασία μας είναι εξαιρετικά παραγωγική, καθώς έχουμε ήδη δημιουργήσει μαζί και το Κοινωνικό Πλυντήριο και την Κοινωνική Ντουλάπα, δύο πρωτοβουλίες με κοινωνική και περιβαλλοντική διάσταση, που βοηθούν τους πολίτες μας καθημερινά.

Ευχαριστούμε επίσης και τα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος για τη δική τους ουσιαστική συμβολή στην προσπάθεια αυτή. Καλό παιχνίδι σε ΟΛΑ τα παιδιά!”

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Σε παιδική χαρά του Αλίμου, το πρώτο μεγάλο παιχνίδι συμπερίληψης, για παιδιά με αναπηρία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 14/07/2023 at 10:03 μμ
    Permalink

    Μπράβο σε όλους αλλά κυρίως στον δήμαρχο που δείχνει καθημερινά με πράξεις πώς πρέπει να λειτουργεί η αυτοδιοίκηση στήν χώρα μας!Από μικρές πράξεις γίνονται οι μεγάλες αλλαγές!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.