Όλα κρίνονται στο ΟΑΚΑ




Τέταρτο παιχνίδι για τους τελικούς της Μπάσκετ Λιγκ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν το προβάδισμα στη σειρά, με συνολικό σκόρ 2-1, μετά τη νίκη τους με 75-52 στο ΣΕΦ. Το φαβορί για τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι, σύμφωνα με τη betsson, είναι οι Πειραιώτες.

Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το ματς της Κυριακής. Ηττήθηκαν με κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού και πλέον βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο. Έδειξαν στα δύο πρώτα παιχνίδια ότι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο πρώτο ματς έχασαν στις λεπτομέρειες, με κακές επιλογές στο φινάλε του παιχνιδιού. Εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες του Ολυμπιακού στο ματς του ΟΑΚΑ όμως και ισοφάρισαν τη σειρά. Ήταν η καλύτερη τους εμφάνιση μετά από καιρό, η οποία σταμάτησε και το μεγάλο σερί των 14 συνεχόμενων νικών. Παρόλα αυτά η φετινή ομάδα, έχει φανερές ελλείψεις σε αρκετά πράγματα. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν το τέλος της φετινής σεζόν, για να χτιστεί η επόμενη ομάδα. Ήδη φαίνεται ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια να έρθουν στην Ελλάδα, μεγάλα ονόματα ώστε να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης. Σύμφωνα πάντως με τα προγνωστικά στοιχήματος, θα είναι το αουτσάιντερ και στον τέταρτο αγώνα.

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε δύσκολα, στα πρώτα δύο παιχνίδια. Στο τρίτο παιχνίδι με φοβερή αμυντική εμφάνιση, κέρδισε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία των «αιώνιο» αντίπαλό του. Όταν είναι πλήρης, δύσκολα μπορεί να ηττηθεί. Ο Βεζένκοφ έπαιξε ενώ είχε πρόβλημα τραυματισμού, ο Σλούκας επέστρεψε μετά την απουσία του στο ματς του ΟΑΚΑ. Και οι δύο φάνηκαν σε καλή κατάσταση. Βέβαια, η ομάδα του Πειραιά κατά μεγάλη πιθανότητα, θα στερηθεί των υπηρεσιών του αρχηγού της, Κώστα Παπανικολάου, στο τέταρτο παιχνίδι. Θα είναι σημαντική η απουσία του, αλλά έχει το «βάθος» στο ρόστερ να τον αντικαταστήσει. Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα συνεχίζει να είναι το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο και θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη και στο ματς του ΟΑΚΑ.

Στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα επιλέξουμε τη νίκη των Πειραιωτών, με χάντικαπ -4.5, στο 1.80.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.