Δήμος Αγίου Δημητρίου: Αναβάλλονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις




Λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε για το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο αναβάλλονται όλες οι εορταστικές εκδηλώσεις και άρα και η Τελετή Λήξης Προπαιδείας & Ωδείου Αγίου Δημητρίου «Μίκης Θεοδωράκης»

Η Τελετή Λήξης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023 στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγ. Δημητρίου 55) με ώρα έναρξης για την Προπαιδεία τις 17:00, ενώ για το Ωδείο τις 20:00 με ελεύθερη είσοδο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η Προπαιδεία και το Ωδείο του Δήμου Αγίου Δημητρίου παρουσιάζουν στο τέλος της χρονιάς, ένα μικρό, αλλά πάντα χαρακτηριστικό μέρος της δουλειάς τους.

Φέτος, θα παρακολουθήσουμε ένα πρόγραμμα που αποτελείται από χορωδίες, σύνολα με μπουζούκια, κιθάρες, καθώς και ερμηνείες τραγουδιών και οργάνων από μαθητές του Ωδείου.



Το εύρος της μουσικής παλέτας θα εκτείνεται από τη μπαρόκ μέχρι τη σύγχρονη μουσική, ενώ είναι βέβαιο ότι θα απολαύσουμε μια υπέροχη ακρόαση, την οποία όπως πάντα εγγυάται ο πολύπειρος Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου, Δημήτρης Παπαθεοδώρου. Για να δείτε το πρόγραμμα της τελετής ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο https://dad.gr/teleti-lixis-propaideias-amp-odeioy-agioy…/

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.