Το κορίτσι – θαύμα από τη Γλυφάδα: Η 5χρονη Αναστασία απέσπασε το πρώτο βραβείο στο βιολί (VIDEO)




Μία σημαντική διάκριση κατέκτησε η πεντάχρονη Αναστασία Κωνσταντινίδη, από τη Γλυφάδα την Κυριακή 28 Μαΐου 2023, με την εξαιρετική επίδοσή της στο βιολί, στον 44ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό «Ταλέντα Βραβεία Φίλωνας», έναν θεσμό εγνωσμένου κύρους που διαχρονικά αναδεικνύει νεαρούς μουσικούς.

Η μικρή Αναστασία απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των «Μικρών Ταλέντων» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας ως και 9 ετών. Μπορεί να είναι ακόμα μαθήτρια νηπιαγωγείου, όμως ερμήνευσε με καλλιτεχνική ωριμότητα και τεχνική αρτιότητα το 1ο μέρος από το Κονσέρτο για Βιολί σε Λα ελάσσονα του Αντόνιο Βιβάλντι και το 1ο μέρος από το Κονσέρτο νούμερο 5 του Φρίντριχ Ζάιτς, κερδίζοντας κοινό και επιτροπή.

Η Αναστασία με τη δασκάλα της Έλλη Παπαγρηγορίου

Η Αναστασία Κωνσταντινίδη γεννήθηκε στη Γλυφάδα το καλοκαίρι του 2017. Παρακολούθησε μαθήματα μουσικοκινητικής από βρεφική ηλικία. Από 3,5 ετών κάνει μαθήματα βιολιού με καθηγήτρια την Έλλη Παπαγρηγορίου. Μιλάει ρώσικα, γαλλικά και αγγλικά. Εκτός από τη μουσική και τις ξένες γλώσσες, ασχολείται επίσης με τον αθλητισμό.

Στις 17 Ιουνίου 2023 θα εμφανιστεί στην ιστορική αίθουσα του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός» σε συναυλία που διοργανώνει το Πνευματικό Κέντρο «Ο ΦΙΛΩΝ» για να τιμήσει του βραβευθέντες του 44ου διαγωνισμού.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.