Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Άγιο Δημήτριο




Περιοδεία στον Άγιο Δημήτριο πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής και πρώην Υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η επίσκεψη στον δήμο των Νοτίων Προαστίων εντάσσεται στο πλαίσιο της επαφής του υπουργού με πολίτες των Νοτίων προαστίων και ιδιαίτερα του αγώνα για εξασφάλιση αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο κ. Θεοδωρικακος επισκέφτηκε το ΙΚΑ της περιοχής και στη συνέχεια το εμπορικό κέντρο του Δήμου και συνομίλησε με επαγγελματίες της τοπικής αγοράς.

Σε ανάρτηση του στα social media ο πρώην υπουργός εκφράζει την ικανοποίηση του για την υποδοχή που έτυχε στον Άγιο Δημήτριο και την αισιοδοξία του ότι η παράταξη με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα συνεχίσει να οδηγεί την χώρα στην πρόοδο και την ανάπτυξη.



“Αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για να είναι αυτοδύναμη η ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είπε, επισημαίνοντας ότι ο λαός με την ψήφο του έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να υπάρξει αστάθεια και ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και σιγουριά» τόνισε.

Ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε πως ότι η ψήφος της 21ης Μαΐου ήταν μία θετική και ισχυρή ψήφος, μία επιδοκιμασία για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για όλη τη δουλειά που έγινε τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μάλιστα σε συνθήκες παγκόσμιας κρίσης. Εκτίμηση του κ. Θεοδωρικάκου είναι ότι ο λαός θα επιλέξει ξανά αυτοδύναμη ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να μην μπει η χώρα σε αστάθεια και περιπέτειες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.