ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ Αγίου Δημητρίου: Πρωταθλήτρια Ελλάδας η ομάδα σκυτάλης




Στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκυταλοδρομιών Στίβου της Κατηγορίας Κ23, έφτασε η ομάδα 4χ100μ Νέων Γυναικών του ΓΣ ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, φέρνοντας το κύπελλο στον Άγιο Δημήτριο.

Δραματική η εξέλιξη του Τελικού στα 4χ100μ. γυναικών όπου στην Α’ σειρά ο Πήγασος Αγ.Δημητρίου τερμάτισε σε 47.81 και στη Β’ σειρά ίδια επίδοση δόθηκε τελικά στην ομάδα του ΑΓΣ Ιωαννίνων με την περαιτέρω ανάλυση των φώτο-φίνις να δίνει 5 χιλιοστά διαφορά στον Πήγασο.

Με την επίδοση αυτή (47.81) οι αθλήτριες του συλλόγου μας συνέτριψαν το προηγούμενο ρεκόρ τους (49.27) το οποίο είχαν σημειώσει πριν ένα χρόνο στο ίδιο Στάδιο.

Η επίδοση αυτή αποτελεί την 2η καλύτερη επίδοση στο αγώνισμα φέτος στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες !!!!




Είναι εντυπωσιακό ότι οι 3 από τις 4 αθλήτριες της ομάδας του Πήγασου ανήκουν στην κατηγορία Κ18 (2 κατηγορίες χαμηλότερα ηλικιακά από την Κ23 του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος). 

Σύνθεση Ομάδας :
– Μπαλαμπάνη Μαρία Ζωή
– Κλη Νεφέλη Αργυρώ
– Σενκάλα Ήβη Φανή
– Μαργιώλη Ελένη

Προπονητής : Πίτσας Γιάννης

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τον θαυμασμό και την περηφάνεια για τη Πρωταθλήτρια ομάδα και εύχεται σε όλους τους αθλητές καλή συνέχεια στην φετινή αγωνιστική παρουσία

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.