Άγιος Δημήτριος: Κρέμασαν λάβαρα της ΝΙΚΗΣ στο Δημαρχείο




Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου καταγγέλλει την ενέργεια μελών του νεοσύστατου κόμματος ΝΙΚΗ που κρέμασαν λάβαρα στην είσοδο του Δημαρχείου. Ο Δήμος είχε παραχωρήσει την θεατρική αίθουσα κατόπιν αιτήματος του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου, Νίκου Βρεττού, που είναι υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΙΚΗ στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Δείτε τι αναφέρει για το συμβάν η Μαρία Ανδρούτσου:

“Απύθμενο θράσος ή τρόπος του πολιτεύεσθαι

Παρ’ότι ικανοποιήθηκε αίτημα του νεοσύστατου κόμματος ΝΙΚΗ για την παραχώρηση του Δημοτικού Θεάτρου, κατόπιν διαμεσολάβησης ΔΣ και υποψήφιου βουλευτή στο Ν.Τομέα, η έλλειψη στοιχειώδους σεβασμού από τους διοργανωτές, είχε σαν αποτέλεσμα, παρά τις συστάσεις του φύλακα, να αναρτηθούν πανώ/λάβαρα στην είσοδο του Δημαρχείου, καινοφανές συμβάν για τα ως τώρα πεπραγμένα.

Η αυθαίρετη ιδιοποίηση και ταυτόχρονα παραποίηση του Δημοτικού Μεγάρου αποτελεί “δείγμα γραφής” και προσβάλει την αισθητική, αλλά και τη νοημοσύνη μας.



Χρειάστηκε η παρέμβασή μου, κατόπιν καταγγελιών από διερχόμενους πολίτες και ΔΣ, για να αποσυρθούν.

Φωτογραφήθηκαν όμως χάριν της πολιτικής επικοινωνίας και έκαναν το γύρο του διαδικτύου για να “κολληθούν τα απαραίτητα ένσημα”.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.