Το Ασκληπιείο Βούλας αποκτά για πρώτη φορά νέα, σύγχρονη παιδοψυχιατρική κλινική




Όπως αναφέρει ο διοικητής του νοσοκομείου, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, σε λίγο καιρό, στην υπηρεσία των παιδιών, όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής, αλλά και όλης της Αττικής, θα τεθεί μια πρότυπη παιδοψυχιατρική κλινική, που ενσωματώνει τις πλέον σύγχρονες και ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Πλέον, στη θέση ενός παλιού και επικίνδυνου κτιρίου, που είχε κατασκευαστεί στις αρχές της δεκαετίας του 1950, βρίσκεται ένα μοντέρνο, σύγχρονο, λειτουργικό και ενεργειακά αναβαθμισμένο, με εξωτερική θερμοπρόσοψη. Με όλες τις Ηλεκτρολογικές και Μηχανολογικές εγκαταστάσεις να είναι καινούριες, προσαρμοσμένες πλήρως στις ειδικές απαιτήσεις του νέου κτιρίου, συνολικού εμβαδού 500 τετραγωνικών μέτρων. Με προμήθεια κλινών τελευταίας γενιάς, αλλά και καινούργιου ξενοδοχειακού εξοπλισμού για τις ανάγκες λειτουργίας του. Παράλληλα θα γίνει διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. “Ασφαλώς, και με την απαραίτητη ενίσχυση του προσωπικού” τονίζει ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. “Το έργο που βλέπετε δημοπρατήθηκε από την 2η Υγειονομική Περιφέρεια του Υπουργείου Υγείας, η οποία ήταν και φορέας εκτέλεσης του έργου, και χρηματοδοτήθηκε από τον προϋπολογισμό του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας”. Δείτε την ανάρτηση του διοικητή του Ασκληπιείου:



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Το Ασκληπιείο Βούλας αποκτά για πρώτη φορά νέα, σύγχρονη παιδοψυχιατρική κλινική

  • 01/06/2023 at 4:47 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα σας,
    Είμαι η Βασιλική και είμαι ψυχολογος. Θεωρώ εξαιρετικό το γεγονός ότι θα έχουμε στη χώρα μας μια τέτοιου είδους κλινική που θα μπορεί να βοηθήσει τόσα παιδιά. Θα ήθελα πολύ να είμαι ένα από τα άτομα που θα συμπληρώσει την ομάδα σας για την επιτέλεση αυτού του έργου! Λατρεύω τα παιδιά!!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.