Δήμος Γλυφάδας: Ξεκινούν τα πρώτα μαθήματα οδικής ασφάλειας για τους μικρούς οδηγούς




Όταν η εκπαίδευση γίνεται παιχνίδι!

Όλα είναι έτοιμα και τα παιδιά μπορούν από τις 31/5, ημέρα Τετάρτη, να πάρουν τα πρώτα τους μαθήματα σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Ο Δήμος Γλυφάδας μαζί με τη λειτουργία του νέου πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής, ξεκινάει και μαθήματα εκπαίδευσης των μικρών οδηγών με ηλεκτροκίνητα αυτοκινητάκια που διαθέτει δωρεάν και είναι διαθέσιμα κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 17:30 έως τις 20:30. Η εκπαίδευση διαρκεί 30 λεπτά.

Μπαίνοντας στο glyfada.gr ή κάνοντας κλικ στο https://glyfadapark.intelliserv.gr , μπορείτε από σήμερα 29/5, να κάνετε την κράτηση σας!



Η χρήση των ηλεκτροκίνητων οχημάτων επιτρέπεται σε παιδιά 1 έως 10 ετών, υπό την προϋπόθεση τήρησης των ορίων βάρους και ύψους που έχουν οι προδιαγραφές των συγκεκριμένων οχημάτων.

Σε επόμενη φάση θα ακολουθήσει και νέος κύκλος μαθημάτων κυκλοφοριακής αγωγής με ποδήλατα για παιδιά μεγαλύτερης ηλικίας.

Για να προχωρήσετε σε νέα κράτηση θα πρέπει να ολοκληρώσετε το μάθημα για το οποίο έχετε ήδη κρατήσει θέση.

Με κάθε είσοδο στο σύστημα επιτρέπονται έως 4 κρατήσεις θέσεων από τον ίδιο χρήστη (για παιδιά της ίδιας οικογένειας) , για την ίδια χρονική περίοδο, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Για οικογένειες με περισσότερα παιδιά παρακαλούμε επικοινωνήστε με email στο [email protected]

Σε περίπτωση κωλύματος παρακαλείσθε να ενημερώνετε το σύστημα για την ακύρωση της θέσης, ώστε να εξυπηρετούνται άλλα παιδιά.

Στόχος των μαθημάτων είναι τα παιδιά να μάθουν τις βασικές αρχές της κυκλοφοριακής αγωγής, με τρόπο βιωματικό και προσωπική συμμετοχή!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.