Πέταξαν καπνογόνα σε συγκέντρωση του Κυρανάκη στου Ζωγράφου (VIDEO)




Επεισοδιακή εξελίχθηκε η χθεσινή συγκέντρωση του Κωνσταντίνου Κυρανάκη στην πλατεία Τερζάκη στου Ζωγράφου, όταν άγνωστοι πέταξαν καπνογόνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αποπνικτική ατμόσφαιρα.

“Δεν τους φοβήθηκα ποτέ στη διαδρομή μου, δεν θα φοβηθώ ούτε και τώρα.
Σε εσάς που δεν διστάσατε να πετάξατε δακρυγόνα σε μια πλατεία με οικογένειες και μικρά παιδιά, εσείς που πάντα προσποιείστε τους “δημοκράτες” αλλά το μόνο που γνωρίζετε είναι η φίμωση και η βία, την καλύτερη απάντηση έδωσαν οι πολίτες που έμειναν στην πλατεία μέχρι τέλους και υπερασπίστηκαν τη γειτονιά τους. Ψηλά το κεφάλι, συνεχίζουμε.” έγραψε για το επεισόδιο ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Άγνωστοι επιτέθηκαν με χημικά στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, στου Ζωγράφου», καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία.



Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνώντος κόμματος επισημαίνεται ότι «στο χώρο της ομιλίας υπήρχαν οικογένειες με μικρά παιδιά, ενώ κοντά στο σημείο της εκδήλωσης βρίσκεται και παιδική χαρά η οποία ήταν επίσης γεμάτη παιδιά». 

«Απαιτούμε την ομόφωνη καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα. Ούτε μας φοβίζουν, ούτε μας πτοούν οι επιθέσεις τους. Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή από τους θρασύδειλους τραμπούκους και θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει την Κυριακή» καταλήγει η ανακοίνωση. Δείτε βίντεο από το iefimerida.gr

Δήλωση Δημάρχου Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα για την επίθεση στην προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή, Κωνσταντίνου Κυρανάκη:

“Καταδικάζω την επίθεση που έγινε κατά τη διάρκεια της πολιτικής ομιλίας του υποψήφιου Βουλευτή Κώστα Κυρανάκη, στην Πλατεία Τερζάκη στα Ιλίσια. Κάθε τέτοια ακραία συμπεριφορά είναι κατακριτέα και αντίθετη με τη Δημοκρατία και την ελευθερία της έκφρασης και τα φαινόμενα αυτά πρέπει να μείνουν στο μακρινό παρελθόν. Την Κυριακή γιορτάζει η Δημοκρατία. Και οφείλουμε όλοι οι πολίτες να καταδικάσουμε τέτοια περιστατικά και να τα απομονώσουμε. Ιδίως τη στιγμή που η άνανδρη επίθεση έγινε δίπλα σε παιδική χαρά γεμάτη εκείνη την ώρα από μικρά παιδιά με τους γονείς τους. Καταδικάζω ταυτόχρονα και τις επιθέσεις σε εκλογικά περίπτερα κομμάτων στον Δήμο μας. Αυτές οι ακραίες συμπεριφορές, δεν έχουν καμία σχέση με τη συντριπτική πλειοψηφία του ζωγραφιώτικου λαού που σέβεται απόλυτα τη Δημοκρατία και τις αρχές της, όπως και την έκφραση διαφορετικών απόψεων.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.