Tρόμος για την ταμία σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο – Ληστής της κόλλησε το όπλο στο κεφάλι (VIDEO)




Ένας μαυροντυμένος άνδρας με κράνος και πιστόλι ο οποίος επέβαινε σε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού είναι ο δράστης της απόπειρας ληστείας που σημειώθηκε στις 8 χθες το βράδυ σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr φαίνεται ο ληστής την ώρα που «μπουκάρει» στο κατάστημα, αρπάζει την υπάλληλο από τον ώμο και την οδηγεί στο ταμείο έχοντας το όπλο στο κεφάλι της.

Στα πλάνα διακρίνονται οι στιγμές τρόμου που έζησε η άτυχη γυναίκα η οποία προσπαθούσε να καθυστερήσει το ληστή. Εκείνος αποτυγχάνει να ανοίξει το συρτάρι με τα χρήματα την ώρα που στο κατάστημα εμφανίζεται ο υπεύθυνος του σούπερ μάρκετ.

Ο κακοποιός αφήνει την ταμία, τρέχει προς την έξοδο και προσπαθεί να διαφύγει με τη μηχανή του. Ωστόσο, μπαίνει ανάποδα στην οδό Τίρυνθος με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούταν κάθετα επί της οδού Δαναών.



Ο ένοπλος ληστής τραυματίζεται αλλά αφήνει τη μοτοσικλέτα του και εξαφανίζεται πεζός στα γύρω στενά.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ενώ, όπως διαπιστώθηκε, ο μαυροφόρος δράστης έφυγε χωρίς “λεία” από το σούπερ μάρκετ. Δείτε το βίντεο από άλλη κάμερα του καταστήματος που δημοσίευσε η ΕΡΤ:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.