Άλιμος: H στιγμή που το Smart παραβιάζει το STOP και το προφητικό βίντεο του Νίκου στο Tik Tok με τη μητέρα του




Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που το Smart παραβιάζει το STOP στην οδό Νίκης και συγκρούεται με τη μηχανή του 28χρονου Νίκου Μάκου, στη λεωφόρο Καλαμακίου, παρουσίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

“Πέρασε το STOP το Smart ξεκάθαρα, το είδαμε…” λέει η ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου που βρίσκεται στη λεωφόρο Καλαμακίου 38, Ιουλία Σπάθα. Η ίδια είναι συγκλονισμένη από την εικόνα των τραγικών γονιών του 28χρονου που βρέθηκαν στον τόπο της τραγωδίας. “Όταν είδα την τραγική μάνα…o πατέρας ζωντανός νεκρός…δεν υπάρχει αυτό το θέαμα που είδαμε…”

“Ήταν ένας άγγελος αυτό το παιδί” λέει στον ANT1 ένας κάτοικος του Αλίμου

“O Nίκος ήτανε πάντα εκεί για οτιδήποτε χρειαζόσουν. Είχε τρομερό χιούμορ και ήταν απίστευτα χαμογελαστός. Στην κηδεία του έλεγε πως θέλει να φοράνε όλοι λευκά και όχι μαύρα” είπε η φίλη του



Ανατριχίλα προκαλεί όμως ένα βίντεο που ανέβασε με την μητέρα του πριν λίγους μήνες και έγραφε «Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάνει» και έχει βάλει hashtag #loveyoumotherforever που σημαίνει «Μητέρα σε αγαπώ για πάντα».

Το βίντεο το συνόδευσε με το τραγούδι «μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια, θέλω να ξέρεις πώς σε βλέπω από ψηλά».

Μάλιστα στο βίντεο του έχουν σχολιάσει «να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά να προσέχεις», με τον ίδιο να απαντάει «Επιδιώκω να μην δώσω κανέναν πόνο και εννοείται πάντα κράνος αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα χωρίς!».

O Άλιμος θρηνεί για τον Νίκο που πέταξε στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μηχανή
Βίντεο – ντοκουμέντο, ελάχιστα λεπτά μετά το φοβερό τροχαίο στον Άλιμο

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Άλιμος: H στιγμή που το Smart παραβιάζει το STOP και το προφητικό βίντεο του Νίκου στο Tik Tok με τη μητέρα του

  • 13/04/2023 at 3:40 μμ
    Permalink

    Απο τηνμια μηχανη με καλυμμένες πινακίδες κυκλοφορίας, με παράνομη εξατμιση και λαστιχακαι με 1000 και, αρα πληρως παρανομοοχημα που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορήσει στους δρομους. Και απο την αλλη ενα smart που ουτε που σταματησε στο stop. Η παράνοια της Ελλάδας . Γιατι ψαχνουνε ποιος φταιει?

    Απαντήστε
    • 13/04/2023 at 9:28 μμ
      Permalink

      το στοπ σε ολα τα κρατη συνοδεύεται και από άσπρες γραμμές κάτω στην ασφαλτο που σε τραβάνε την προσοχή και πριν το στοπ στα αλλα κρατη υπάρχει πινακίδα που σε ενημερώνει ότι μπροστα σου θα συναντήσεις πινακίδα στοπ

      Απαντήστε
      • 14/04/2023 at 10:14 πμ
        Permalink

        πολλά ζητάς από την μπανανία. σιγά μην ξοδέψουν λεφτά από την μάσα τους για τέτοιες μικρολεπτομέρειες. ποιο πολύ κοστίζουν όμως τα ατυχήματα.
        δυστυχώς

        Απαντήστε
  • 14/04/2023 at 1:35 πμ
    Permalink

    Φταίει ο οδηγός του Smart΄.
    Αλλά:
    Αν η σήμανση ήταν με τις διεθνείς προδιαγραφές (προειδοποιητικές πινακίδες πριν το στοπ & λευκές γραμμές στην άσφαλτο)
    αν υπήρχε καλύτερη ορατότητα (όχι σταθμευμένα στις γωνίες)
    αν υπήρχαν φανάρια
    αν το όριο ταχύτητας σε κατοικημένες περιοχές ήταν 30 χλμ/ώρα, όπως προτείνεται από όλους τους οργανισμούς οδικής ασφάλειας,
    αν οι οδηγοί είχαν τη βεβαιότητα ότι κάθε παρανομία τους καταγράφεται και θα την πληρώσουν
    Αν ίσχυαν όλα αυτά, τότε το παλικάρι θα ζούσε αυτή τη στιγμή.

    Απαντήστε
    • 16/04/2023 at 11:10 πμ
      Permalink

      επειδή οδηγάω πολλά χρόνια μηχανές , όταν είχα τροχαίο και πήγαινα με 50 ! απλά έσπασα ένα χέρι!! όταν είχα το ίδιο με 180 !!! έσπασα όλος!!!!! Τι να πω , καλό παράδεισο στο παιδί, και να μην υπάρχουν αλλά παιδιά που τρέχουν.

      Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.