Aσύλληπτο τροχαίο στον Άλιμο: Οδηγός μηχανής ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Δεν χωράει ο νους την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης, στον Άλιμο. Ένας νεαρός οδηγός μηχανής ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα από την καμπίνα του Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί! Το φοβερό τροχαίο έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης. Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Notia.gr, η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη.

O Άλιμος θρηνεί για τον Νίκο που πέταξε στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μηχανή

Ο οδηγός της μηχανής εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του SMART το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Oι πυροσβέστες απεγκλώβισαν από το αυτοκίνητο το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσυκλετιστή το οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η τραγωδία κορυφώθηκε όταν έφτασαν στον τόπο του τροχαίου οι γονείς του νεαρού που μένουν στην περιοχή. Ο οδηγός του SMART, ένας ηλικιωμένος γιατρός, κατάφερε και βγήκε μόνος του. Έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στη συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν γίνει πολλά τροχαία, λόγω της παραβίασης του STOP.

O Άλιμος θρηνεί για τον Νίκο που πέταξε στον Παράδεισο καβάλα στην αγαπημένη του μηχανή



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Aσύλληπτο τροχαίο στον Άλιμο: Οδηγός μηχανής ανασύρθηκε νεκρός μέσα από το Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 12/04/2023 at 12:01 πμ
    Permalink

    ti to asiliipto den katalaba? troxea k astinomia den einai pouthena, i paranomia k oi paraviaseis kok/ stop einai sta ipsi kai kaneis den noiazete oute sto apiroelaxisto. Den einai to proto thanatiforo kai den tha einai kata poli to telefteo.

    Απαντήστε
  • 12/04/2023 at 8:57 πμ
    Permalink

    Παιδιά για να αναποδογυρίσει το αυτοκίνητο η μηχανή θα πήγαινε πάνω από εκατό χιλιόμετρα, και να σταμάτησε το όχημα τι να δει; θα του ήρθε από το πουθενά. Αλλά για άλλη μια φορά βλέπουμε την ανυπαρξία της αστυνομίας και την αδιαφορία της πολιτείας απέναντι στα τροχαία. Να μην αναφέρουμε τους ευαίσθητους συμπολίτες μας που κοιμούνται όρθιοι, ξεσηκώθηκαν όλοι για το σιδηροδρομικό ατύχημα, ενώ για τους εκατοντάδες νεκρούς που έχουμε κάθε χρόνο δεν νοιάζεται κανείς. Ίσως δεν θέλουν να αλλάξει κάτι γιατί δεν βλέπουν τους εαυτούς τους ως μελλοντικά θύματα αλλά ως μελλοντικούς παραβάτες που θα τους επιβληθεί πρόστιμο. Τώρα για τον υπουργό ΠΡΟΠΟ τι να πούμε; Μεγαλύτερη αξία δίνει στα σκυλιά και τα γατιά παρά στην ανθρώπινη ζωή, εξάλλου οι νεκροί δεν ψηφίζουν, οπότε γιατί να δυσαρεστήσει τους ζωντανούς επιβάλλοντας τον νόμο;

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.