Περιοδεία Θεοδωρικάκου στον Άγιο Δημήτριο




Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν πολίτες και φορείς του Δήμου Αγίου Δημητρίου στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο που επισκέφθηκε την περιοχή, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο κ. Θεοδωρικάκος , συνοδευμένος από τον πρόεδρο της  ΔΗΜΤΟ Αγίου Δημητρίου, Χρήστο Πρεκετέ και δημοτικούς συμβούλους, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και καταστηματάρχες για την ενίσχυση της ασφάλειας στις γειτονιές που επιτεύχθηκε χάρη στον υπερδιπλασιασμό των περιπολιών και την τοποθέτηση επιπλέον 3.600 αστυνομικών στην Αττική, αλλά και το μέλλον της οικονομίας της χώρας: «Δεν υπάρχει κανείς λογικός Έλληνας που να θέλει να γυρίσουμε στο χθες του ΣΥΡΙΖΑ, με 1 εκ. παράνομους μετανάστες, όταν ο κ. Τσίπρας μας έλεγε πως δεν υπάρχουν σύνορα ή όταν ο κ. Τόσκας μας συμβούλευε να κάνουμε πως κοιμόμαστε αν μπει διαρρήκτης στο σπίτι μας!  Έτσι αντιμετώπιζε ο ΣΥΡΙΖΑ την εγκληματικότητα», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος αποσπώντας τα θερμά χειροκροτήματα των παραβρισκόμενων.

Ο υπουργός αναφέρθηκε ακόμη στις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και η Ελληνική Αστυνομία από την Αξιωματική Αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντας «τιμητικό παράσημο» τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ εναντίων του: «Τόσο η κυβέρνηση, όσο και η ΕΛ.ΑΣ. απαντάμε με πράξεις στις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ. Προς πλήρη διάψευσή τους, συνελήφθησαν και οδηγούνται στην Δικαιοσύνη οι εμπλεκόμενοι στην άνανδρη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ», επισήμανε.

Η Ελλάδα δεν μπορεί α διακινδυνεύσει να γυρίσει στο χθες , είπε ο κ. Θεοδωρικάκος. Οι έλληνες θέλουν ασφάλεια στα σύνορα και στις γειτονιές, θέλουν μία Ελλάδα δυνατή και μία οικονομία που θα διασφαλίζει την ανάπτυξη και το μέλλον των νέων, είπε, δηλώνοντας βέβαιος πως στις εκλογές της 21ης Μαΐου, οι πολίτες θα επιλέξουν τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας .



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.