Ημέρα «ταμάμ» για έδρες και γκολ




Στο… πιάτο μας και πάλι η Σούπερ Λιγκ, με το ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει. Βρήκαμε σωστές αποδόσεις, όπως άλλωστε έγινε και στα ντέρμπι σε Πρέμιερ Λιγκ και Κύπελλο Ιταλίας. Πινελιά από Ευρωλίγκα, μιας και ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ ο Ολυμπιακός.

905. Βόλος – Παναθηναϊκός (18:00)

Ο Βόλος παραμένει 6ος στα πλέι οφ και οι ελπίδες του για την πεντάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια εξανεμίζονται. Προέρχεται από εντός έδρας ήττα 3-0 από τον Άρη και σήμερα τον περιμένει νέο δύσκολο ματς. Ο Παναθηναϊκός απέδρασε από την Τούμπα, κέρδισε 2-1 και συνεχίζει χέρι – χέρι με την ΑΕΚ στην κορυφή. «Τρέχει» σερί 8-3-0 και το κλίμα στις τάξεις του είναι άψογο. Όλα υπέρ του στο ζευγάρι, ωστόσο για να πάρουμε καλή απόδοση (στο 2.07), θα χτίσουμε με «2 & N/G & Οver 1,5» (Bet Builder).

Διαβάστε επίσης: Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν παίξεις στην Stoiximan



915. Άρης – Ολυμπιακός (19:00)

Ο Άρης έκανε σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της 5ης θέσης των πλέι οφ, μετά το 3-0 στον Βόλο. Ομάδα με διακυμάνσεις στην απόδοσή της, ωστόσο αρέσκεται σε υψηλά σκορ το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός έχασε 3-1 εντός από την ΑΕΚ και η υπόθεση τίτλος «κάνει φτερά». Κακό κλίμα στις τάξεις του, μάλιστα έγιναν επεισόδια στο προηγούμενο ματς, που ίσως φέρουν τιμωρία. Και αυτός παίζει με υψηλά σκορ τις τελευταίες εβδομάδες, οπότε το να πάμε στο Over 2,5 (σε απόδοση 2.27) δεν είναι λάθος επιλογή.

923. ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (21:00)

Η ΑΕΚ πέρασε με εμφατικό τρόπο από την έδρα του Ολυμπιακού (3-1) και έδειξε πως αντέχει όσον αφορά στη μάχη του τίτλου. Σε ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό (αν έχει κερδίσει νωρίτερα θα είναι υποχρεωμένη να νικήσει και αυτή), παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει λύσεις στο ρόστερ. Δυνατή στην έδρα, θέλει να κερδίσει για 3η φορά φέτος τον ΠΑΟΚ, που προέρχεται από ήττα 2-1 από τον Παναθηναϊκό. Μοιάζει να έχουν μείνει από… βενζίνη οι Θεσσαλονικείς, ωστόσο και αυτοί ενδιαφέρονται για την 3η θέση. Ο άσος έχει προβάδισμα, όμως για να πάρουμε σωστή απόδοση (στο 2.03), θα πρέπει να προσθέσουμε και το Over 1,5.

5057. Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε (21:45)

Στην Ευρωλίγκα τώρα, εκεί όπου είναι η σειρά του Ολυμπιακού να μπει στη μάχη των πλέι οφ. Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν το καλύτερο μπάσκετ στην κανονική διάρκεια και δικαίως πήραν την 1η θέση. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και διάθεση να φτάσουν στο Final-4, αλλά και στην κούπα. Η Φενέρ κατέλαβε την 8η θέση στην κανονική διάρκεια και το έργο της απέναντι στον Ολυμπιακό είναι σαφώς δύσκολο. Με τον Ιτούδη στον πάγκο, αλλά και καλές μονάδες στο ρόστερ. Φαβορί ο γηπεδούχος, όμως δεν βλέπουμε να ανοίγει επικίνδυνα το σκορ. Συνεπώς η επιλογή «1 & να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες πάνω από 80 πόντους» προσφέρεται στο 1.86 και θα τιμηθεί.

939. Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22:00)

Επιστροφή στο ποδόσφαιρο και δεν γίνεται να μην κάνουμε στάση στο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ. Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την πρωτοπόρο Άρσεναλ και θέλει τη νίκη, ώστε να μειώσει τη διαφορά στους 2 βαθμούς. Με φρέσκα πόδια η γηπεδούχος, μίας και αρκετοί βασικοί πήραν ανάσες στο 3-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας. Η Άρσεναλ έφερε νέα ισοπαλία, 3-3 με τη Σαουθάμπτον και αρχίζει να δείχνει πως υπάρχει άγχος γενικότερα. Είναι ομάδα με ποιοτικές μονάδες, όμως, το γεγονός ότι δέχεται γκολ με ευκολία, μας στρέφει περισσότερο στους «πολίτες». Ο άσος είναι χαμηλά για ένα τέτοιο ματς, έτσι βάζουμε από δίπλα το Over 2,5 και φτάνουμε στο 2.12.

941. Ίντερ – Γιουβέντους (22.00)

Κλείνουμε με Κύπελλο Ιταλίας. Δεύτερος ημιτελικός με την Ίντερ να έχει πάρει το 1-1 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους και να θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά (πρόκριση στον τελικό). Στο πρωτάθλημα κέρδισε 3-0 στο Έμπολι, ενώ στο μυαλό όλων στην ομάδα υπάρχει ο ημιτελικός με τη Μίλαν για το Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς τον Λουκάκου σήμερα λόγω τιμωρίας. Η Γιουβέντους έχασε στην τελευταία φάση του αγώνα από τη Νάπολι (1-0) και συμπλήρωσε 3 σερί επίσημα ματς δίχως νίκη (0-1-2). Σαφώς και την ενδιαφέρει ο θεσμός, αλλά απόψε έχει αγωνιστικά θέματα (εκτός οι Κεν, Κουαδράδο, αμφίβολος ο Βλάχοβιτς). Πείθει περισσότερο η γηπεδούχος και θα την τιμήσουμε σε απόδοση 2.14.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.