Αίαντας Αγίου Δημητρίου: Ασημένιο μετάλλιο η Μελίνα Γεωργίου στο Austrian Open




Τρίτο διεθνές μετάλλιο μέσα στο 2023 για την Μελίνα Γεωργίου. Μετά τα χρυσά σε Presidents Cup Europe και Bulgarian Open, η πρωταθλήτρια του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, κατέκτησε το ασημένιο στην κατηγορία των -46 κιλών νεανίδων, στο βαθμολογούμενο E2 τουρνουά του Ολυμπιακού ταεκβοντό με την επωνυμία Austrian Open που φιλοξενείται για Ίνσμπρουκ.

Η «χάλκινη» πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2021 στις κορασίδες, υπό την καθοδήγηση του δασκάλου και προπονητή της προολυμπιακής ομάδας Θοδωρή Ζηνέλη, έφτασε με τρεις νίκες, όλες με 2-0, έως τον τελικό της κατηγορίας της. Επικράτησε κατά σειρά με 6-1, 9-2 της Κούρα από την Γερμανία, της Κράγιτς από την Αυστρία με 5-0, 10-2 και της Σουσιλουότο από την Φινλανδία με 4-0, 6-5. Διεκδίκησε το χρυσό μετάλλιο κόντρα στην Γερμανίδα Καμαντί και παρά το γεγονός ότι το σκορ ήταν 7-7 και 4-4 στους δύο γύρους, τελικά κατέκτησε την 2η θέση, λόγω υπεροχής στα τεχνικά σημεία από την αντίπαλό της.

Η Όλγα Δεσύλλα και η Μελίνα Γεωργίου κατέλαβαν την 5η θέση στα -42 και -46 κιλά νεανίδων αντίστοιχα, ενώ από έναν αγώνα έδωσαν και οι Αστέριος Φουρκιώτης (-51 κιλά εφήβων) και Μαρία Ζηνέλη (55 κιλά κορασίδων).

Αύριο, Κυριακή, στο G1 του Austrian Open αγωνίζεται η Φαίδρα Καλτέκη, ως μέλος της προολυμπιακής ομάδας



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.