Άγιος Δημήτριος: Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε “Το παρεάκι” στην πλατεία Παναγούλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Toν απογευματινό του καφέ στο «All Day Cafe Bar» του Κεεπεα “ορίζοντες”, “Το παρεάκι” που βρίσκεται στην πλατεία Παναγούλη, στον Άγιο Δημήτριο, απόλαυσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης για τον Αυτισμό.

“Εδώ εργάζονται ο Δημήτρης και η Σύλια, δύο συνάνθρωποι μας στο φάσμα του αυτισμού. Οφείλουμε να δημιουργήσουμε ισχυρές κοινωνικές δομές, καθολικά προγράμματα κοινωνικής, εκπαιδευτικής και επαγγελματικής ένταξης” έγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκηε, ο οποίος ενημερώθηκε από την δήμαρχο, Μαρία Ανδρούτσου, για τον χώρο που παραχώρησε ο Δήμος Αγίου Δημητρίου στην ΚΟΙΝΣΕΠ Ένταξης Ανοιχτοί Ορίζοντες – Το Παρεάκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι “Το Παρεάκι” που ανακαινίσθηκε πλήρως και ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 13/1/2023, βαφτίστηκε από τους εκπαιδευόμενους του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.) «Ορίζοντες», θέλοντας να δημιουργήσουν ένα στέκι ζεστό και φιλόξενο για όλους στην ιστορική Πλατεία Παναγούλη του Δήμου Αγ. Δημητρίου και με την ένταξη ατόμων με Αναπηρία στην αγορά εργασίας.

Ιδιαίτερη αναφορά για “Το παρεάκι” έκανε η εκπομπή του Mega “Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου:



Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άγιος Δημήτριος: Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε “Το παρεάκι” στην πλατεία Παναγούλη (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • 02/04/2023 at 7:28 μμ
    Permalink

    Δυστυχώς δεν βλέπω κανένα ηγέτη.. Πρόβλημα, από τους χειρότερους τον καλύτερο θα πρέπει να ψηφίσω..

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.