Nέα Σμύρνη: “Σκότωσα τους δαίμονες” (VIDEO)




Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στην οδό Νικολάου Πλαστήρα στη Νέα Σμύρνη μετά από την επίθεση που δέχθηκε μια μητέρα από τον 17χρονο γιο της.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star έφερε στο φως της δημοσιότητας βίντεο από τη στιγμή που ο 17χρονος βγήκε ημίγυμνος στον δρόμο σε κατάσταση αμόκ, φωνάζοντας ότι σκότωσε τη μητέρα του. 

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης. Οι γείτονες αναστατώθηκαν ακούγοντας τις κραυγές βοήθειας της γυναίκας. Βγαίνοντας έξω είδαν τον 17χρονο να τρέχει στους δρόμους και να φωνάζει «σκότωσα τους δαίμονες». Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία και το ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και βρήκαν την 45χρονη μητέρα τραυματισμένη μέσα στο διαμέρισμά της. 

Η γυναίκα είχε τραύματα στο κεφάλι της και στα χέρια. Ο 17χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα, ενώ οι γείτονες είχαν απευθυνθεί στο παρελθόν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», ζητώντας βοήθεια για την οικογένεια. 



«Το παιδί είχε αρκετά προβλήματα. Και εκείνη είχε προβλήματα. Είχα πάρει τηλέφωνο και το Χαμόγελο του Παιδιού και είχα πει “υπάρχει αυτό το παιδί στο νούμερο 120 και ελάτε να το δείτε”. Δεν ήρθε κανείς να το δει. Εγώ περίμενα ότι κάτι θα γίνει κάποια στιγμή. Σήμερα το πρωί, κατέβηκε το παιδί γυμνό κάτω. Μέσα στα αίματα, φορούσε ένα φανελάκι, από τη μέση και κάτω ήταν γυμνό. Και φώναζε ότι σκότωσε τους δαίμονες», δήλωσε χαρακτηριστικά ένας κάτοικος της Νέας Σμύρνης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.