Δημιουργία Σταθμού ΕΚΑΒ στο Δημοτικό Στάδιο Αγίου Δημητρίου




Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος ανακοινώνουν τη δημιουργία του νέου σταθμού ΕΚΑΒ στο Δημοτικό Στάδιο Αγ. Δημητρίου και συγκεκριμένα επί των οδών Μυκόνου και Αγ. Δημητρίου, που θα παραδοθεί στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ Νικόλαο Παπαευσταθίου από τη Δήμαρχο Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 και ώρα 10:00.

Ο δήμος Αγίου Δημητρίου παραχωρεί δωρεάν στο ΕΚΑΒ:

► Πλήρως εξοπλισμένο χώρο εντός του Δημοτικού Σταδίου όπου θα στεγάζεται το ιατρείο.
► Δύο θέσεις πάρκινγκ στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου επί της οδού Μυκόνου για τη στάθμευση δύο ασθενοφόρων οχημάτων.
► Φυλασσόμενο αύλειο χώρο εντός του Δημοτικού Σταδίου για τη στάθμευση των ασθενοφόρων οχημάτων.

Ο νέος σταθμός του ΕΚΑΒ θα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη παροχή προ-νοσοκομειακής φροντίδας και θα αναβαθμίσει την ποιότητα και τη ζωή των πολιτών τόσο του Δήμου Αγίου Δημητρίου όσο και των όμορων Δήμων Αλίμου και Παλαιού Φαλήρου, αφού η θέση του χωροταξικά διαθέτει εξαιρετικά πληθυσμιακά και γεωγραφικά πλεονεκτήματα.



Την ίδια μέρα και ώρα θα πραγματοποιηθεί από ειδική ομάδα του ΕΚΑΒ, το πρώτο από, σειρά σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών μετά την ολοκλήρωση των οποίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

► Πληροφορίες, λεπτομέρειες και διευκρινίσεις για τη συμμετοχή στα σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών θα ακολουθήσουν σε επόμενη ανακοίνωση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.