Γλυφάδα: Άρπαξε δαχτυλίδι αξίας €17.000 από κοσμηματοπωλείο ο κλέφτης με το πατίνι




Την προσοχή των κοσμηματοπωλών, εφιστούν επαγγελματίες καταστηματάρχες που έπεσαν θύματα του 41χρονου Παναγιώτη Λεμπέση, ο οποίος αν και συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου στο Κολωνάκι για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, λίγες ημέρες αργότερα με απόφαση ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος λόγω ψυχικών θεμάτων που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με σημερινή καταγγελία στο protothema.gr ο 41χρονος συνεχίζει με την ίδια τακτική την παράνομη δράση του, καθώς το πρωί της Δευτέρας «χτύπησε» κατάστημα κοσμημάτων της Γλυφάδας, όπου αφαίρεσε διαμαντένιο δαχτυλίδι αξίας 17χιλ ευρώ.

Όπως αναφέρει η γνωστή σχεδιάστρια κοσμημάτων Μαρία Καπρίλη από το κατάστημα της οποίας στο Κολωνάκι είχε αφαιρέσει στις 13 Δεκεμβρίου τέσσερα κοσμήματα συνολικής αξίας 63χιλ ευρώ ο 41χρονος δεν έχει σταματήσει στιγμή από την ημέρα που αφέθηκε ελεύθερος την δράση του:

«Μετά από μια οργανωμένη προσπάθεια των αστυνομικών και τις δεκάδες καταγγελίες για κλοπές που είχαν σημειωθεί από τον ίδιο στα καταστήματα μας συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου και λίγες μέρες αργότερα μάθαμε πως με εντολή ανακρίτριας αφέθηκε ελεύθερος. Αντιμετωπίζει λέει ψυχικά θέματα γι αυτό τον άφησαν. Δεν ξέρω αν τους έδειξε τίποτα χαρτιά και τους έπεισε, πάντως κυκλοφορεί ελεύθερος αυτή είναι η αλήθεια», αναφέρει η Μαρία Καπρίλη και συνεχίζει:



«Από εμένα άρπαξε στις 13 Δεκεμβρίου κοσμήματα 63χιλ ευρώ. Εχθές από ένα κατάστημα φίλης μου με κοσμήματα στην Γλυφάδα άρπαξε ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι επώνυμης σχεδιάστριας, το οποίο κοστίζει 17χιλ ευρώ. Όπως έχουμε καταλάβει τα μεγάλα κοσμηματοπωλεία με τις διπλές πόρτες εισόδου και εξόδου δεν τα προτιμάει γιατί ξέρει ότι εκεί υπάρχει ασφάλεια που οπλοφορεί. Επιλέγει τα πιο design κοσμήματα»

Σύμφωνα με την σχεδιάστρια κοσμημάτων ο 41χρονος χρησιμοποιεί πάντα την ίδια τακτική ενώ ως μέσω μετακίνησης χρησιμοποιεί ένα ηλεκτρικό πατίνι

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.