Άλιμος: Ρεκόρ ανθρωπιάς και αλληλεγγύης!




Tεράστια ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Αλίμου στο κάλεσμα για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμοπαθείς της Τουρκίας και της Συρίας.

“Είμαι πολύ συγκινημένος και περήφανος για τους Αλιμιώτες, που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βοήθεια στην Αττική για τους σεισμοπαθείς λαούς της Τουρκίας και της Συρίας!” δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης

“Το ενδιαφέρον και οι προσφορές των πολιτών, αλλά και ο αγώνας που έκαναν καθημερινά οι εθελοντές και οι υπάλληλοι του Δήμου, ήταν άνευ προηγούμενου!

Το αποτέλεσμα: 6 φορτηγά με βοήθεια για τους πληγέντες από τον Άλιμο, την ώρα που ο μέσος όρος της συγκεντρωθείσας βοήθειας ήταν 3 φορτηγά ανά Δήμο.



Ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν την τεράστια προσπάθεια, που ευχόμαστε να μη χρειαστεί να επαναλάβουμε. Αν χρειαστεί όμως, παραμένουμε σε διαρκή ετοιμότητα, Δήμος, εθελοντές και κάτοικοι, γεμάτοι αλληλεγγύη, ανθρωπιά κι ελπίδα.

Ένα ξεχωριστό “ευχαριστώ”:

– στους μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της “Γενναδίου Σχολής”, που κατάφεραν μόνοι τους να συγκεντρώσουν ένα ολόκληρο φορτηγό βοήθειας,

– στα στελέχη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής, για τη δική τους συμμετοχή στο εγχείρημα.

Αν μπορούμε να πούμε ότι ξεπήδησε και κάτι “καλό” μέσα από τα συντρίμμια των σεισμών, αυτό είναι σίγουρα η ελπίδα από τα τεράστια αποθέματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και καλοσύνης, που αποδεικνύεται ότι έχουν μέσα τους οι άνθρωποι.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.