Στον Άλιμο οι γάτες δεν κρυώνουν! Ο Δήμαρχος τους έφτιαξε μεζονέτες με όλα τα κομφόρ
Μία αισιόδοξη νότα μέσα στη θλίψη και στην οργή που έχει προκαλέσει το βίντεο με το ανθρωπόμορφο τέρας να κακοποιεί μέχρι θανάτου μία γάτα στον Κεραμεικό, αποτελούν οι διώροφες μεζονέτες για τις γατοκοινότητες του Αλίμου, η δημοτική αρχή.

“Μπράβο στον δήμαρχό μας και τους συνεργάτες του για τα σπιτάκια που τοποθέτησε …!!! Βρήκαν καταφύγιο τα ζωάκια αυτές τις κρύες μέρες…!!!” γράφει μία Αλιμιώτισσα, η Ελένη Κόλλια:


Ανδρέας Κονδύλης: Προστατεύουμε και διεκδικούμε τα συμφέροντα του Δήμου και του πολίτη, και δεν κάνουμε πίσω ούτε εκατοστό!!
“Η Φιλοζωία είναι Πολιτισμός” είναι το σύνθημα του δήμου Αλίμου που διαθέτει δωρεάν στις αδέσποτες γάτες και γάτους της πόλης, διώροφες “μεζονέτες, πολυτελούς κατασκευής, με όλες τις ανέσεις. Οι καινοτόμες αυτές κατασκευές, μάλιστα, προσφέρουν στις γάτες του “δευτέρου ορόφου” (ή και της σκεπής) το προνόμιο να “εποπτεύουν” τον χώρο τους, όπως αγαπούν.

“Ήδη οι πρώτοι ένοικοι έχουν εγκατασταθεί” λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
“Πρόκειται για μία ακόμα δράση του προγράμματός μας για τα αδέσποτα του Αλίμου. Η φιλοζωία και η φροντίδα των αδέσποτων είναι πολιτισμός!”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.