Χάος στην Αθηνών – Λαμίας: Μεγάλη καραμπόλα λόγω ομίχλης (VIDEO)




Αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά τις καραμπόλες που προκλήθηκαν λόγω ομίχλης.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο οποίο ενεπλάκησαν 12 οχήματα, η Τροχαία είχε προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα και να καθαριστεί το οδόστρωμα.

Το τροχαίο προκλήθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης που “σκέπασε” την περιοχή, κάτι που επιβεβαιώθηκε από τον διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά.

Συναγερμός σήμανε στην Τροχαία νωρίς το πρωί της Τρίτης καθώς στην Εθνική Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος του Αυλώνα και στο ρεύμα προς Αθήνα, σημειώθηκε καραμπόλα στην οποία έχουν εμπλακεί σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες εννέα αυτοκίνητα και τέσσερις νταλίκες.

Από το συμβάν δύο ελαφρά τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας από την καραμπόλα που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην ΕΟ Αθηνών-Λαμίας.

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες, ενώ τέσσερα ακόμη περιστατικά έλαβαν επί τόπου τις Πρώτες Βοήθειες και αρνήθηκαν την διακομιδή σε υγειονομική δομή.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία η καραμπόλα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί. Νωρίτερα, στις 08:30, άλλη μια καραμπόλα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λαμία, εκεί όπου συγκρούστηκαν έξι οχήματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου, η οποία μίλησε στην ΕΡΤ, δύο άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα. Τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που ενεπλάκησαν στο τροχαίο έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.