Κορωπί: Αδέσποτη σφαίρα σε παιδικό δωμάτιο: “Παραλίγο θα ήμασταν ένας λιγότερος” (VIDEO)




Ένας 29χρονος Έλληνας που πυροβολούσε στον αέρα στο σπίτι του, κατά την αλλαγή του χρόνου, συνελήφθη στο Κορωπί. Η σύλληψή του έγινε τη Δευτέρα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Συγκεκριμένα, κατά την αλλαγή του χρόνου, ο 29χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να καρφωθεί σε τζάμι διπλανής οικίας, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.

H σφαίρα βρέθηκε σε παιδικό δωμάτιο. Η μητέρα των παιδιών μίλησε στον ΑΝΤ1 για την περιπέτεια που έζησαν.

“Γύρω στις 00:15 ακούμε έναν θόρυβο που δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα βεγγαλικά που ακούγαμε πριν έμοιαζε ότι ήταν όπλο. Εκκωφαντικό θόρυβο. Βγήκαμε για λίγο φοβισμένοι στο μπαλκόνι με κλειστά τα φώτα δεν βρήκαμε κάτι και θεωρήσαμε ότι εσκασε κάτι στην ταράτσα. Το πρωί με το φως της ημερας βρήκαμε στο δωμάτιο του παιδιου σοφάδες και γυαλιά και κοιτάξαμε ότι στον τοίχο υπήρχαν τρύπες και αφού ανοίξαμε τις κουρτίνες είδαμε στο διπλό τζαμί μια τρύπα μεγάλη 5 εκατοστών και κατευθείαν καταλάβαμε ότι είναι από όπλο. Όλα τα ρούχα τρυπημένα. Λίγο πιο πριν ήμουν στο δωμάτιο και το έφτιαχνα το δωμάτιο και φιλοξενούσα την αδερφή μου. Τυχαίο γεγονός που δεν ήταν τα παιδιά μου εκεί και ήταν με τον μπαμπά τους” περιέγραψε η ίδια.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.