Ηλιούπολη: Απονομή επαίνων σε μαθητές που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση 




Τους μαθητές Λυκείων της πόλης που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων βράβευσε και φέτος ο Δήμος Ηλιούπολης στην καθιερωμένη ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, 19 Δεκεμβρίου 2022 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχιακού Μεγάρου. 

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης αφού συνεχάρη τους επιτυχόντες, τους γονείς αλλά και εκπαιδευτικούς τους για τη συνεισφορά τους στον σημαντικό τους ρόλο να στηρίξουν τα παιδιά σε αυτή την προσπάθεια, απένειμε επαίνους στους μαθητές, ανέφερε ότι «είναι μεγάλη μας χαρά μας που βρισκόμαστε στη μεγάλη αυτή γιορτή τιμώντας τα παιδιά της πόλης μας για την εξαιρετική τους επίδοση. Ένα μεγάλο μπράβο, μας κάνετε υπερήφανους συμπολίτες», προτρέποντάς τα να προσπαθούν πάντοτε και να κυνηγούν τα όνειρά τους.  

«Κλείνοντας να ευχηθώ στους επιτυχόντες λαμπρή σταδιοδρομία, υγεία και πολλή τύχη!», τόνισε ο κ. Χατζηδάκης. 

Τιμητικούς επαίνους παρέδωσαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Φώτης Χρυσουλάκης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Ποιότητας ζωής κ. Γιάννης Αντζινάς, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Χριστίνα Σερέτη και οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης κ.κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, Στάθης Ψυρρόπουλος και Τάσος Ευσταθίου. 



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.