Γλυφάδα: Πέθανε ο Μηνάς Λισγάρης, ιδρυτής του εμπορικού κέντρου “Florida Mall”




«Έφυγε» από τη ζωή, την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022, ο επιχειρηματίας Μηνάς Λισγάρης. Ο Μηνάς Λισγάρης γεννήθηκε στην Κάλυμνο το 1945 και σε νεαρή ηλικία ξενιτεύτηκε στο Κονγκό, όπου δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά, δημιουργώντας πετυχημένες επιχειρήσεις. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1988, αγόρασε το πρώτο του οικόπεδο στην καρδιά της σημερινής Γλυφάδας. Δημιούργησε με διορατικότητα το εμπορικό κέντρο Florida Mall (Μεταξά 33). Το όνομα αυτό ανήκε στο ξακουστό ξενοδοχείο της εποχής εκείνης, το οποίο προϋπήρχε στο συγκεκριμένο οικόπεδο.

Ο Μηνάς Λισγάρης επέλεξε να μην το αφήσει να χαθεί στο χρόνο, ιδρύοντας στη συνέχεια την εταιρεία “Florida Mall ΑΕ” (AΝΩΝΥΜΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ, ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ, ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ, ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ, ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ).

Η Florida Mall AE Ανάπτυξη Ακινήτων, δραστηριοποιείται στην κατασκευή, πώληση και διαχείριση κατοικιών και επαγγελματικών χωρών, με βαθιά και μακρόχρονη εμπειρία στην κατασκευή οικιστικών και επαγγελματικών οικοδομών υψηλής ποιότητας, οι οποίες απαντούν αποτελεσματικά στις προκλήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η έδρα της βρίσκεται στην πλατεία Εσπερίδων, στο ιδιόκτητο εμπορικό κέντρο Florida Μall, στο κέντρο της Γλυφάδας, ενώ το χαρτοφυλάκιό των ακινήτων περιλαμβάνει πολυτελή οικιστικά και επαγγελματικά ακίνητα, στα νότια προάστια της Αττικής.

Ο Μηνάς Λισγάρης παντρεμένος με τη Θέμις Λισγάρη, απέκτησαν δύο εξαιρετικά παιδιά την Ανθούσα και τον Θεόφιλο που είναι ο σημερινός CEO της εταιρείας Florida Mall AE



Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Νέου Κοιμητηρίου Γλυφάδας. Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Πηγή: kalymnos-news.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.