Βιασμός 12χρονης: Ο Γλυφαδιώτης με την αδυναμία στο σκι…




Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον λεγόμενο “Μιχάλη”, τον άνδρα που κατονόμασε η 12χρονη από τον Κολωνό και ο οποίος φέρεται να είναι συνεργός του Ηλίας Μίχου στη μαστροπεία της ανήλικης.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο άνδρας αυτός ήρθε μέσω messenger και Instagram σε επαφή αρχικά με τον Μίχο, ο οποίος και του απάντησε σαν να ήταν το κοριτσάκι. Κατά τις ίδιες πηγές, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία, όταν η 12χρονη έλαβε ένα μήνυμα “γεια σου τι κάνεις” στο messenger. Εκείνη την ώρα βρισκόταν με τον 53χρονο κατηγορούμενο o οποίος την παρότρυνε να απαντήσει “καλά”.

Στη συνέχεια ο “Μιχάλης” την καλεί να μιλήσουν στο Instagram και από εκεί ξεκινά ο δεύτερος εφιάλτης για το παιδί. Ο Μίχος ξέρει τον “Μιχάλη” όμως ο “Μιχάλης” δεν γνωρίζει τον Μίχο και θεωρεί πως συνομιλεί με τη 12χρονη. Ο Μίχος παριστάνοντας την ανήλικη, έλεγε στον “Μιχάλη” πως είναι 16 ετών και του ζητούσε να της βρει “πελάτες” γιατί δήθεν έχει ανάγκη τα λεφτά.

Έτσι και έγινε. Ο “Μιχάλης” της βρίσκει φίλους του, κλείνει “ραντεβού”, δίνει τηλέφωνα και μάρκες αυτοκινήτων προκειμένου να γίνουν οι “συναντήσεις” στα Σεπόλια έναντι 50 ευρώ.



Σύμφωνα με την ανήλικη, δεν συναντήθηκε ποτέ με τον περιβόητο “Μιχάλη” και δεν του έδωσε ποτέ χρήματα πρόσωπο με πρόσωπο. Σύμφωνα με τα προφίλ του σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης και με τα όσα είπε η 12χρονη, ο άνδρας αυτός είναι γύρω στα 25, από την Γλυφάδα, έχει 300 φίλους και αδυναμία στο σκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επαφή του “Μιχάλη” με τη 12χρονη τελειώνει όταν το παιδί φεύγει για διακοπές στη Λευκάδα.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.