Γιώργος Παπατριανταφύλλου: “Ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος όταν υπάρχει αλληλεγγύη”




Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου και η κίνηση πολιτών Αγαπάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο, οργάνωσαν τον Περίπατο Ειρήνης δίνοντας ένα σπουδαίο μήνυμα Αγάπης, Αισιοδοξίας, συμπαράστασης, αλληλεγγύης για κάθε ασθενή, για κάθε άνθρωπο σε ανάγκη και υπέρ της πρόληψης του Καρκίνου και των Παθήσεων του Μαστού. Δείτε την ανακοίνωση:

“Ξεκινήσαμε από την κεντρική πύλη του Ασυρμάτου και περπατήσαμε μέσω της οδού Άρτης και της Αγίου Δημητρίου, έως την πλατεία Αγίου Δημητρίου όπου στην οδό Πηλέως η εξαίρετη γυναικολόγος – μαιευτήρας, dr Αλεξάνδρα Τσιγγινού μίλησε στο κοινό για τους κινδύνους αλλά και την πρόληψη από τον καρκίνο του μαστού.

Σε πρώιμο στάδιο όταν εντοπιστεί ο καρκίνος του μαστού έχει άνω του 90% ίαση και μία κανονική ζωή για την ασθενή.

Αμέσως μετά η γυμνάστρια Σοφία Εμμανουηλίδου, πρόσφερε ένα υπέροχο show zumba παρασύροντας τις γυναίκες σε χορευτικούς ρυθμούς αφήνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα ζωής και υγείας.



Εφόσον οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου μας εμπιστευτούν, με ολοκληρωμένο πρόγραμμα νοσηλευτικής και ιατρικής παρακολούθησης θα είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη που έχει την ανάγκη εξετάσεων και νοσηλείας στην οικία του αλλά αδυνατεί οικονομικά.

Με το πρόγραμμα “Ο Καρκίνος δεν είναι ανίκητος όταν υπάρχει αλληλεγγύη” θα σταθούμε δίπλα σε κάθε καρκινοπαθή συμπολίτη μας που θα ζητήσει τη βοήθεια της δημοτικής μας αρχής.

Εξασφαλίζοντας πόρους από το πρόγραμμα Κοινωνική Συνοχή θα υλοποιήσουμε το κοινωνικό μας έργο με ευθύνη, σοβαρότητα και οργάνωση.

Επίσης:

Θα εφαρμόσουμε κατά γράμμα τον νόμο Ν. 2643/1998, άρθρο 1 σύμφωνα με τον οποίο :

Οι Δημόσιες Υπηρεσίες, τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) και οι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) και των δύο βαθμών υποχρεούνται να διορίζουν ή να προσλαμβάνουν πρόσωπα προστατευόμενα από το άρθρο 1 του Ν. 2643/1998, όπως ισχύει, χωρίς διαγωνισμό ή επιλογή, σε εγκεκριμένες θέσεις που αντιστοιχούν στο πέντε τοις εκατό (5%) του συνόλου των προς προκήρυξη θέσεων του οικείου φορέα.

Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη ασθενών με αναπηρία άνω του 67% εφαρμόζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μέσω διαδικασιών και ένταξης των δικαιούχων από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Αγίου Δημητρίου.

Θα συμβουλεύουμε τις οικογένειες και τους ασθενείς για όλα τα δικαιώματα τα οποία έχουν.

ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ & ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΧΡΗΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ INTERNET

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΑΠΟΣΠΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ – ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΤΟΚΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ Ή ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ & ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ

ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΤΑ 40% ΤΗΣ ΔΑΠΑΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γιώργος Παπατριανταφύλλου

υπ. δήμαρχος Αγίου Δημητρίου

Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.

Μπορούμε να αλλάξουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.