Ήρθε και στον Άγιο Δημήτριο η καρδιά που μετατρέπει τα καπάκια σε αναπηρικά αμαξίδια




Σε μία πολύ σημαντική κίνηση με την οποία δείχνει την ευαισθητοποίησή του σε θέματα που αφορούν πολίτες με κινητικά προβλήματα, προχώρησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Παπατριανταφύλλου. Τοποθέτησε έξω από το προεκλογικό κέντρο του συνδυασμού “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο“, (Παπάγου 83) ένα κάδο σε σχήμα καρδιάς, για τα καπάκια από τα πλαστικά μπουκάλια που μετατρέπονται σε αναπηρικά αμαξίδια. Η πρωτότυπη ιδέα που έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων, ξεκίνησε από τον Δήμο Αλίμου και επεκτείνεται και σε άλλους δήμους της χώρας (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπατριανταφύλλου:

“Η καρδιά σας περιμένει έξω από το κτίριο μας στην οδό Παπάγου 83 Άγιος Δημήτριος

Η καρδιά μας χτυπά στον Άγιο Δημήτριο. Αποκτήσαμε την «καρδιά αγάπης και προσφοράς» για τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα.



Κάθε καπάκι που έχετε από πλαστική συσκευασία, σας προσκαλούμε να την αποθέτετε στην ειδική καρδιά που αποκτήσαμε ώστε να τα παραδώσουμε για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Η καρδιά μας σας περιμένει έξω από το κτίριο μας στην οδό Παπάγου 83 Άγιος Δημήτριος μπροστά από τον χώρο στάθμευσης.

Καλούμε κάθε πολίτη, σχολεία, φορέα, οργανισμό, επαγγελματία, να βοηθήσουμε όλοι μαζί για μια καλύτερη κοινωνία ισότητας, ίσων ευκαιριών, προσβασιμότητας, αγάπης και αλληλεγγύης με στόχο τη χαρά την ευημερία και την πρόοδο κάθε ανθρώπου.

Γιώργος Παπατριανταφύλλου, Υπ. Δήμαρχος.

Αγαπάμε την πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.”

Μπορούμε να αλλάξουμε.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.