Τα καλά νέα ταξιδεύουν γρήγορα! Οι καρδιές του Αλίμου έφτασαν μέχρι την Ικαρία




Μέχρι την Ικαρία έφτασαν οι ειδικοί κάδοι σε σχήμα καρδιάς που τοποθέτησε πρώτος ο δήμος Αλίμου σε διάφορα σημεία της πόλης. Η συλλογή καπακιών από πλαστικά μπουκάλια έχει γίνει πλέον αγαπημένη συνήθεια μικρών και μεγάλων και οι “έξυπνοι” κάδοι ξεχειλίζουν από αγάπη.

Τα καλά νέα ταξίδεψαν μέσω των social media σε όλη την Ελλάδα και πολλοί δήμοι έχουν τοποθετήσει ή πρόκειται να τοποθετήσουν παρόμοιες καρδιές. Όπως μαθαίνουμε εδώ στα νότια θα βάλει καρδιές ο δήμος Παλαιού Φαλήρου, ενώ ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Γιώργος Παπατριανταφύλλου, τοποθέτησε μία έξω από τα γραφεία της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο“. Όποιος δήμος, εταιρεία ή φορέας επιθυμεί να τοποθετήσει ειδικούς κάδους σε σχήμα καρδιάς μπορεί να επικοινωνήσει με τον Χρήστο Κατσίκα στο: 00 30 694 393 1762

Δήμος Αλίμου

ΟΑΚΑ
Ικαρία
Γραφεία παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο

Τα καπάκια παραδίδονται στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών. Με το αντίτιμο των ανακυκλώσιμων πλαστικών καπακιών αγοράζεται ένα αναπηρικό αμαξίδιο. Στον ένα τόνο καπάκια αντιστοιχούν 180-200 ευρώ, όσο κοστίζει ένα αμαξίδιο.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.