Aναζητά τη μηχανή που παρέσυρε και σκότωσε τον πατέρα της




2 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.30 το πρωί. Ένας 86χρονος μόλις έχει βγει από υποκατάστημα τράπεζας στον Χολαργό και κατευθύνεται πεζός προς το σπίτι του. Την ώρα που κινείται επί της λεωφόρου Περικλέους, στο ρεύμα ανόδου, μια μηχανή τον παρασύρει στη διασταύρωση με την οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και τον πετά στο δρόμο.

Ο άγνωστος οδηγός της τον εγκαταλείπει τραυματισμένο και εξαφανίζεται. Λίγες ημέρες μετά, ο ηλικιωμένος αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο ΚΑΤ από εσωτερικό αιμάτωμα στο κεφάλι.

“Ετοιμαζόταν να πατήσει το πόδι του πάνω στο πεζοδρόμιο. Προφανώς θα διέσχιζε εδώ την Ελευθερίου Βενιζέλου και τον χτύπησε μηχανάκι σαν να έρχεται κατά πάνω του. Από την περιγραφή αυτή βγαίνει το συμπέρασμα πως το μηχανάκι πρέπει να έτρεχε πάρα πολύ”, περιγράφει στο protothema.gr η κ. Πηνελόπη Διαμαντοπούλου, κόρη του θύματος, η οποία από τότε αναζητά τον οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε τον πατέρα της.

Ο ηλικιωμένος πέφτει αιμόφυρτος στο οδόστρωμα με τραύματα στα πόδια και τα χέρια. Ο οδηγός της μηχανής αναπτύσσει ταχύτητα και απομακρύνεται από το σημείο. Από ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ακολουθεί κατεβαίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα και βοηθά τον 86χρονο να σηκωθεί.



“Τον περισυνέλεξε τον πατέρα μου μια γυναίκα, διερχόμενη οδηγός και τον μετέφερε στο σπίτι μας, σε κατάστημα που υπάρχει κάτω από την πολυκατοικία. Ούτε ποιος τον έχει χτυπήσει ξέρουμε, φυσικά, ούτε και τη γυναίκα που τον πήγε στο σπίτι μας. Αγνοούμε και την ταυτότητα αυτής της οδηγού”, λέει η κ. Διαμαντοπούλου την ώρα που μοιράζει φυλλάδια στους περαστικούς με τα στοιχεία του τροχαίου αναζητώντας έστω και έναν αυτόπτη μάρτυρα. Δείτε περισσότερα στο: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.