Φινάλε με γκολ και θέαμα στην Α’ Κατηγορία του Nations League!




Αρχίζει η τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Nations league και τα κομπιουτεράκια για την πρώτη θέση, αλλά και την αποφυγή της τελευταίας στον καθένα από αυτούς έχουν πάρει… φωτιά.

power spin combo: Το καινούριο παιχνίδι του ΟΠΑΠ!

547. Δανία – Γαλλία (21:45)

Από τον ίδιο όμιλο, η Δανία δεν κρατάει την τύχη στα «χέρια» της πλέον μετά την ήττα από την Κροατία. Μόνο με νίκη θα έχει ελπίδες να προλάβει την πρωτιά, αισιόδοξος δήλωσε ο κόουτς Χιούλμαντ. Η Γαλλία δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο του υποβιβασμού, τουλάχιστον ορίζει τη μοίρα της. Αρκετές οι απουσίες για την ομάδα του Ντεσάμπ. Αντίστοιχο σκεπτικό με το από πάνω ματς, αφού αμφότερες ψάχνουν νίκη, το εκατέρωθεν σκοράρισμα είναι λογικό σενάριο.



➥ Το G/G πληρώνει απόδοση 1.83!

550. Ολλανδία – Βέλγιο (21:45)

Ολοκληρώνουμε με το σπουδαίο ματς από τον 4ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας. Η Ολλανδία έχει σφιχταγκαλιάσει την πρωτιά, καθώς της αρκεί ακόμα και ήττα με δύο γκολ διαφορά για να παραμείνει πάνω από το Βέλγιο. Τραυματίστηκαν και θα λείψουν οι Φρ. ντε Γιονγκ (Μ) και Ντεπάι (Ε) για τους γηπεδούχους. Δύσκολη η αποστολή για το Βέλγιο, το οποίο έχει και αρνητική παράδοση στην Ολλανδία (1-4-4). Οι φιλοξενούμενοι αναγκαστικά θα ρισκάρουν, αφού ψάχνουν νίκη με τρία γκολ διαφορά, κάτι που θα οδηγήσει σε ένα θεαματικό ματς με γκολ.

➥ Το Over 2,5 είναι σε απόδοση 1.75!

Διαβάστε περισσότερα Προγνωστικά Στοιχήματος στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.